Rata-rata méakkeun App Store di 2018 nyaéta $ 79

toko aplikasi

Unggal taun, seueur pangguna anu nanemkeun artos di toko aplikasi Apple, boh pikeun mésér aplikasi atanapi nganggo pamesaran dina aplikasi anu nawiskeun ka kami boh kaulinan sareng aplikasi, sanaos anu baheula aranjeunna anu nyangka biaya anu langkung ageung pikeun pangguna.

Sapanjang 2018, numutkeun data anu diterbitkeun ku Sensor Tower, rata-rata belanja ku pangguna iPhone Amérika naék ka $ 79, anu ngagambarkeun paningkatan 36% dibandingkeun sareng jumlah anu diinvestasikeun Amérika dina 2017 di App Store, anu 58 dolar.

Rata-rata pengeluaran pikeun pangguna iPhone di App Store

Sakumaha kuring parantos mairan di luhur, seuseueurna pengeluaran parantos dugi ka bagian gim, bagian anu ngagambarkeun 56% tina 79 dolar anu pangguna parantos nanem modal rata-rata di App Store salami 2018. Bagian sanés anu parantos ningali kumaha pangeluaran pangguna parantos ningkat dibandingkeun sareng taun sateuacanna nyaéta Hiburan, anu parantos ningkatkeun investasi pangguna ku 82% sareng Gaya hirup, anu naékna parantos 86%.

Rata-rata pengeluaran pikeun pangguna iPhone di App Store

Bagian-bagian anu didédikasikeun pikeun musik, jaringan sosial sareng gaya hirup, parantos ningkatkeun pengeluaran ngan ukur 22% tina pangguna upami urang ngabandingkeun éta sareng data 2017. App Store parantos janten sumber pendapatan anu penting, dina bagian Layanan sareng unggal taun urang tingali kumaha catetan penghasilan taun saméméhna rusak.

Dina 2019 App Store ngahontal rékor anyar dina hiji dinten, dina Poé Taun Anyar, pangguna nyéépkeun $ 322 jutaan. Salila liburan Natal, App Store ngumpulkeun langkung ti 1.220 juta dolar, angka anu langkung-langkung ngaleuwihan anu diala ku Play Store, sanaos ngagaduhan aplikasi kirang sareng alat anu kirang diaktipkeun di panjuru dunya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.