USB-C: Robah konektor tiasa dilegakeun ka sadaya produk

Dina akhir minggu kamari kami ngawartoskeun anjeun dina pos ieu yén Bloomberg ngumumkeun yén anjeunna sapuk jeung analis Ming-Chi Kuo éta IPhone 2023 badé sumping nganggo USB-C kusabab alesan anu béda, ngantunkeun konektor Lightning. Muhun, ayeuna di a tweet anyar ti analis kawentar, nunjukkeun yén teu ngan iPhone bakal ngasupkeun USB-C tapi ogé asesoris penting kayaning AirPods, batré MagSafe atawa Magic Keyboard / Mouse / Trackpad bisa ngasupkeun éta dina mangsa nu bakal datang.

Ayeuna iPhone jeung asesoris na ngecas batré maranéhanana ngaliwatan Kilat geus konsolidasi, nu munggaran nempo lampu jeung peluncuran iPhone 5. The rumor kuat ngeunaan switch ka USB-C bakal hartosna konektipitas universal tur ngahijikeun Tatar nu bakal nyugemakeun klaim régulator tangtu (sapertos Uni Europeanropa), sabab teu kaétang produk parantos nganggo konektipitas USB-C (smartphone Android, rentang iPad iwal ti tingkat éntri, MacBook panganyarna ...).

Kamungkinan sanésna anu dianggap sareng dikabarkan pikeun masa depan nyaéta kamungkinan Apple bakal ngenalkeun modél tanpa palabuhan, kalayan ngecas liwat MagSafe atanapi nirkabel. Sanajan kitu, Ming-Chi Kuo pikir dina tweet sarua kanyataanana ieu masih jauh pisan kusabab keterbatasan téknologi nirkabel ayeuna (Contona, ngecas pernah jadi gancang sakumaha kalayan adaptor fisik sarta kabel) sarta alatan kurangna asesoris nu nerapkeun pamakéan hiji iPhone tanpa kabel (carjer MagSafe, asesoris béda anu ngagunakeun téhnologi ieu, jsb).

Asesoris sapertos AirPods Pro sareng AirPods Max disebat diropéa taun ieu, tapi Kami henteu nyangka yén dina révisi ieu konektor énggal bakal dilebetkeun sareng urang bakal ningali Kilat dilaksanakeun. Nanging, pilihan énggal kalayan ngecas USB-C kedah muncul ampir langsung upami dikonfirmasi yén 2023 iPhone bakal ngalebetkeun téknologi ieu, sapertos anu parantos kajantenan ku ngalebetkeun kotak nirkabel dina AirPods.

Tanpa ragu, rumor ngeunaan USB-C dina ékosistem Apple kuat, henteu ngan sareng iPhone tapi ogé kalayan niat ngalebetkeun langkung seueur jalur produk kana standar ieu. Warta anu saé pikeun sadaya pangguna anu bakal urang lirén naroskeun Dupi anjeun gaduh pangecas iPhone?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.