Rujukan ka 12.9 ″ iPad Pro anyar sareng 11 ″ némbongan

iPad Pro nganggo Apple Pencil

Urang kabeh terang yén pintonan ayeuna dipuseurkeun kana iPhone 14 sanggeus peluncuran resmi rentang anyar sababaraha minggu ka tukang. Tapi, Oktober ngan ukur caket sareng gosip nunjukkeun éta Apple sigana bakal nyiapkeun keynote anyar pikeun difokuskeun iPads sareng Macs. Kanyataanna, informasi anyar geus kapanggih rujukan pikeun dua Pro iPad anyar nu bisa nunjukkeun datangna dua model anyar: hiji 12.9 inci sarta hiji 11 inci.

Naha urang bakal ningali iPad Pro 12.9 ″ sareng 11 ″ énggal dina Oktober?

Inpormasi asalna tina 9to5mac anu geus manggihan rujukan pikeun dua model anyar ieu dina ramatloka resmi Logitech. Tétéla éta bakal iPad Pro 12 inci generasi kagenep jeung iPad Pro 11 inci generasi kaopat. Sanajan teu dieusian iraha aranjeunna bakal sadia, frase "aranjeunna bakal anjog geura-giru" némbongan.

Naha di Logitech? Bocorna asalna tina citakan dina daptar alat anu cocog tina Logitech Crayon Digital Pencil tina dua model iPad Pro anyar ieu. Sareng tempo yén Apple parantos sumping pikeun ngajual sareng ngajual produk ti perusahaan ieu di toko-toko na, urang bakal nyangka yén filtration bisa dipercaya. iPad Pro ieu moal gaduh desain énggal tapi bakal kalebet hardware énggal sapertos chip M2 atawa datangna mungkin tina standar MagSafe ngecas nirkabel.

Tulisan anu aya hubunganana:
Apple ngaleupaskeun ios 16 Beta 7 sareng iPadOS 16.1 Beta 1

Dina kontéks ieu, urang kedah serius mertimbangkeun pengumuman keynote anyar, sugan kahiji di jalma tur hirup, dimana urang bakal boga warta ngeunaan iPad jeung Mac. Sedengkeun pikeun iPad, urang sigana bakal ningali dua model anyar ieu anu bakal mingpin penjualan Natal sareng ngajalankeun peluncuran iPadOS 16, anu, émut, henteu acan resmi sayogi pikeun pangguna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.