Samsung ngabatalkeun Galaxy Note kusabab kakurangan komponén

chip Mawar anyar dina iPhone

Salami sababaraha sasih, seueur perusahaan anu ningali kakurangan komponénna kapangaruhan ku pembuatan alat éléktronik anjeun. Perusahaan pangénggalna anu naékkeun sadaya alarm di Samsung, pabrik smartphone sareng komponén smartphone pangageungna di dunya.

Numutkeun ka Bloomberg, ko-CEO Samsung negeskeun dina rapat pemegang saham taunan terakhir éta aya henteu saimbangna serius antara suplai sareng paménta pikeun komponén éléktronik sadunya, janten kamungkinan pisan yén Galaxy Note bakal mimiti kapangaruhan sareng moal dileupaskeun sapanjang taun ieu.

Samsung mangrupikeun kasus anu paling penting dina industri kusabab peranna anu ngarah, ti saprak panyadia pikeun kaseueuran pabrik sapertos Apple, Huawei sareng Xiaomi antara séjén. Mimiti minggu ieu, Reuters nyatakeun yén Qualcomm mimiti bajoang pikeun minuhan paménta pikeun prosesor Samsung.

Apple ogé tiasa mangaruhan

Prosesor Apple, ayeuna didamel ku TSMC, janten mimitina éta henteu kedah mangaruhan produksi iPhone. Nanging, seueur komponén sapertos layar sareng chip mémori sanés ti perusahaan Korea.

Dina awal taun, aya seueur rumor anu nunjukkeun kisaran Catetan tiasa ngaleungit tina pasarGosip anu ningkat nalika Samsung ngenalkeun kisaran S anyar anu cocog sareng S Pen.

Kamungkinan yén dina waktos éta, rencana pembatalan kisaran Catetan pasti parantos aya dina hawa, rencana-rencana anu sigana.e dikonfirmasi kusabab kakurangan komponén éléktronik.

Kurangna komponén henteu ngan ukur mangaruhan seueur pabrik smartphone, tapi ogé Sony, Microsoft sareng Nvidia. Pabrikan ieu mastikeun yén kasadiaan sapanjang taun PlayStation 5, Xbox One X sareng grafik anyar kulawarga 30XX bakal ku dropper.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.