Samsung banding kaputusan anu maksa mayar $ 548 juta ka Apple

Apple-samsung-legal-fine

Samsung kakarék ngajukeun banding ka Pengadilan Tinggi AS anu nyungkeun patén-patén anu disangka dilanggar ku urang Koréa bakal ditaliti deui pikeun ngabahas perusahaan anu berbasis di Cupertino. Samsung nyatakeun yén henteu ngan ukur kaputusan dina kasus patén éta henteu leres, tapi ogé nyatakeun yén hukum patén henteu mutahir sareng kedah ditinjau sareng dibahas ayeuna. Urang Korea nyatakeun yén juri éta maréntah pikeun Apple teu gaduh inpormasi anu cekap pikeun ngartos kumaha patén-patén desain jalan, ngalawan patén-patén utiliti nalika hakim tanggung jawab nunjukkeun juri kumaha masing-masing jalanna.

Samsung narik banding kasus ieu kusabab éta ngémutan yén cara hukum ditapsirkeun henteu saluyu sareng jaman modéren. Upami urang mendakan precedent hukum, sahingga gugatan hukum pikeun patén-patén desain henteu mendakan pangaruh négatip dina ékonomi sareng konsumén.

Urang Korea Samsung parantos mayar 548 juta karusakan anu aranjeunna dihukum tapi ngagaduhan hak pikeun kéngingkeun artos upami dina banding hasil parobihan parobihan. Taun kamari, Samsung sareng Apple sapuk pikeun ngahontal perjanjian pikeun ngeureunkeun sagala litigasi hukum anu disanghareupan ku panggunaan patén di luar Amérika Serikat.

Dugi ka Pébruari Mahkamah Agung henteu diarepkeun nampi banding atanapi henteu, tapi upami kitu, éta bakal ngagaduhan akibat penting dina panggunaan patén-patén anu dianggo ku seueur perusahaan téknologi. Upami teu kitu, kaputusan ieu bakal ngeureunkeun cara klaim sanés ku Samsung sareng urang Korea moal gaduh kasempetan sanés kanggo ningali 548 juta anu aranjeunna kedah mayar deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.