Samsung mayar anjeun $ 200 upami anjeun ngalih ti Apple

iphone-vs-samsung-galaxy

Samsung asa pisan sareng kampanye "iklan" na ngadeteksi éta. Kami nembé terang perkawis kampanye na anu sateuacanna anu ngamungkinkeun anjeun nganggo salah sahiji tina tilu modél terakhir na pikeun ditukeurkeun dolar tunggal salami tilu puluh dinten upami anjeun gaduh modél iPhone naon waé. Ayeuna pikeun langkung seueur, perusahaan Koréa Kidul parantos mutuskeun mayar pangguna iPhone pikeun ngalih ka alat Samsung jumlahna dugi ka $ 200 nganggo metode anu béda. Sigana mah perlu pikeun ngajual sakumaha ayana sareng jenis strategi ieu pikeun mikir yén Samsung lumayan ngagedékeun harga alatna.

Pangmayaran munggaran dilakukeun dina kartu kiridit $ 100 di Google Play  sareng diskon tambahan $ 100 pikeun usaha anu aya hubunganana anu bakal dikirim ka anjeun ku email nalika mésér telepon Samsung sareng nilarkeun iPhone parantos diverifikasi. Sakali deui, iklan Samsung sanés anu sigana, kusabab tawaran éta henteu langkung raoseun upami urang ngémutan metode "pamayaran" anu aranjeunna parantos mutuskeun angkat, tapi aranjeunna ogé mésér palanggan kalayan produk anu hargana € 200 ngan ku dituang iPhone. Naha anjeun ngagaduhan apresiasi pikeun alat harga-kualitas? Tangtosna, kuring pikir henteu, kusabab jenis kampanye biasana ngalirkeun tanpa nyeri atanapi kamuliaan, tanpa masihan statistik penjualan anu penting.

Pelepasan iPhone 6S caket caket na Samsung terang na, aranjeunna henteu hoyong iPhone 6S tetep ngabayangkeun modél andalannya, anu sangsara turunna penjualan dugi ka 30% dina sababaraha kasus saprak datangna iPhone 6. Di sisi séjén, smartphone uji coba Samsung pikeun hiji dolar ampir tipuan, upami urang ngémutan yén di Amérika Serikat Perusahaan nampi jangka waktu balik pikeun jenis produk ieu dugi ka 30 dinten, janten aranjeunna henteu ngalakukeun nanaon anu teu tiasa dilakukeun ku pangguna mana waé anu mutuskeun angkat ka toko sareng mésér Samsung pikeun nguji éta, kalayan tujuan engkéna balikkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

27 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gloria Domenech Talik cenahna

    Sergio Reina Moyano jakemate

  2.   Chelo reyes cenahna

    Jajjajajajjajaja Abdi moal pernah ngaganti iPhones pikeun Samsung Jaj

  3.   Vidal Darlin Baez Tejeda cenahna

    Samsung henteu hoyong ngartos yén iPhone mangrupikeun iPhone sanésna konyol

    1.    Jay ruiz cenahna

      Fanboy .. Kuring parantos gaduh duanana sareng aranjeunna duanana saé

    2.    Andres Felipe Muñoz cenahna

      Mangrupikeun strategi anu kuring tabung iPhone kanggo waktos anu lami, ayeuna kuring gaduh samnsug galaxy s6 sareng robihna saé, samnsug parantos ningkat pisan.

    3.    Andres Felipe Muñoz cenahna

      Mangrupikeun strategi anu kuring tabung iPhone kanggo waktos anu lami, ayeuna kuring gaduh samnsug galaxy s6 sareng robihna saé, samnsug parantos ningkat pisan.

    4.    Javier Elorza cenahna

      «Tabung»?

    5.    Erick Uriarte cenahna

      "Samnsug"

    6.    Henry Castillo cenahna

      Éta ngaregepkeun kumaha mérek apal parantos nempatkeun dirina dina pikiran anjeun, duanana saé, aranjeunna ngajalankeun aplikasi pikeun sababaraha mikrosetik atanapi kitu tapi teu aya anu ngareuwaskeun anjeun. Dikirim ti payun ti iPhone 10S kuring

  4.   Yaz Lo cenahna

    Abdi gélo kaluar tina Samsung hahaha!

    1.    Anjeun cenahna

      Éta kumaha kuring, bahkan tungtungna ngaganti galaksi kuring pikeun iPhone 5 dina raraga robih!

    2.    Anjeun cenahna
  5.   Daniel Jadi Alvirde cenahna

    Upami sanés iPhone sanés iPhone

  6.   Gabe cubero martin cenahna

    Abdi parantos ngantunkeun Samsung sareng kuring moal balik deui

  7.   Jay ruiz cenahna

    Fanboys .. Abdi gaduh duanana sareng duanana saé

  8.   Wilmer Johnson Noriega cenahna

    Langsing haha

  9.   Vera Marìn cenahna

    Ulah! Hatur nuhun

  10.   Francisco Javier Almodovar Ramos cenahna

    Hahaha sing ngareret !!! Sok atuh salinanna henteu saé !!

  11.   Moises Noriega Ramirez cenahna

    200 ??? ngabarakatak

  12.   Geoffrey Ramo Pondok cenahna

    Kuring kantos gaduh iPhone sareng ayeuna kuring gaduh Samsung Note 3 sareng sanaos langkung nyaman ngalirkeun gambar sareng lagu dina Samsung dimana ios iPhone henteu ngahontal Android atanapi banyolan. Pas kuring tiasa ngalih deui ka iPhone

  13.   Mitan Medi cenahna

    ROLEX ADALAH ROLEX

  14.   Ricardo Martin Mendez Escalante cenahna

    200 ?! Éta lulucon leres? Aranjeunna masihan kuring diskon 10% kanggo iPhone sareng éta sapertos 1000 pesos mx

  15.   bubo cenahna

    Hayu aranjeunna ngantosan kuring lungguh sareng éta sanés kusabab Samsung ... .. éta kusabab Android, kuring gaduh dua terminal, dina IOS pribadi kuring sareng dina Android dianggo, di Android mimitina cairanana ogé, saatos sasih….

  16.   Surce cenahna

    Upami aranjeunna masihan € 500 kuring mikir, janten kuring tiasa ngical deui Galaxy, mésér iPhone 6 anu sanés sareng kuring masih gaduh artos kanggo nyéépkeun pésta ngaluarkeun Samsung anu teu normal hahahahaha

  17.   antifanboys cenahna

    DENGekeun KA FANBOYS Nalika Perusahaan Ngalakukeun Naon anu dilakukeun ku Samsung nyaéta Ngeureunkeun Ngajual UNITS Tukang sareng ogé kéngingkeun langkung seueur pelanggan Kusabab anjeun henteu terang yén SAMSUNG GALAXY S6 Tepi parantos ngajantenkeun telepon pinter anu paling PISA LOBA JAJI anjeun henteu terang éta Saham APPLE STOK parantos murag 1,3% anu seueur sareng aranjeunna tetep dina halaman ieu ngan ukur nempatkeun naon anu resep didamel ku APPLE sabab henteu nyarios yén SAMSUNG ngajantenkeun aranjeunna PROSESOR atanapi SONY kaméra. RÉPANGGUNG KA KABEH FANBOYS JEUNG ANU PERCAYA KABEH KABEH DI HALAMAN ieu.

  18.   Julian cenahna

    DENGekeun KA FANBOYS Nalika Perusahaan Ngalakukeun Naon anu dilakukeun ku Samsung nyaéta Ngeureunkeun Ngajual UNITS Anu Terakhir JEUNG Oge Meunangkeun Langkung seueur Pelanggan Kusabab Upami Anjeun Henteu Terang Tepi GALAXY S6 EDSA PALING NGALENGKEUN JEUNG SARTA PALING NGALARIS. SHARES APPLE STOCK EXPLANGE TELEPUT 1,3% Anu seueur sareng aranjeunna tetep dina halaman ieu ngan ukur nempatkeun naon anu dipikaresep ku APPLE sabab aranjeunna henteu nyarios yén Samsung ngajantenkeun aranjeunna PROSESOR atanapi SONY kaméra. RÉPANGGUNG KA KABEH FANBOYS JEUNG ANU PERCAYA KABEH KABEH DI HALAMAN ieu.

  19.   Orlando cenahna

    Merek ieu sapertos Coca Cola sareng Pepsi Cola. Sanaos aranjeunna henteu mendakan ponsel, gelutna tétéla teu masuk akal. Ibarat hoyong ngadominasi dunya, tapi kumaha upami Samsung, anu parantos kajantenan pikeun sadaya perusahaan ageung. Teu aya anu hoyong résiko sareng ngabaru, Apple nyobian langkung-langkung ayeuna mah aranjeunna tanpa intergalactic Steve Jobs. Samsung teu gaduh rupa, teu gaduh pamimpin, teu wani ngainovasi, di sisi séjén Apple langkung manusa.