Samsung tekenan Apple pikeun pindah tina layar ka OLED

iPhone

Malah tanpa disiapkeun pikeun dijual di pasar, Samsung Galaxy S7 sareng kualitas-kualitasna aranjeunna parantos ngadamel percikan dina dunya telepon. Saluareun kanyataan yén pameget Koréa negeskeun yén ieu bakal janten terminal anu ngeureunkeun saga iPhone - hal anu aranjeunna teras-terasan sapertos manuk beo ti saprak jaman kuno-, éta henteu tiasa ditolak yén kabisat kualitatif anu kasohor parantos dilakukeun dina versi anyar telepon. Sugan ieu justru alesan naha éta parantos dianggap telepon anu pangsaéna di dunya pikeun layar na.

Samsung sanés ngagaleuh, sareng dina hal ieu leres éta parantos tiasa kéngingkeun Apple nyetak gawang nyalira. Pikeun jalma anu henteu ngartos teuing spésifikasi téknis khusus, bédana dasar antara terminal Samsung sareng anu apal dina komponén layar nyaéta téknologi anu aranjeunna anggo. Nalika urang Asia tetep sareng modél OLED, jalma-jalma Cupertino mutuskeun sareng tetep dina LCD. Anu terakhir langkung saé dina hal lampu, bodas sareng maca; tapi ku Galaxy S7 gambar sareng warna na tiasa kualitas sareng pilihan anu kadua.

Sareng naha kuring nyarios tujuan nyalira? Gampang pisan, saleresna mah sanés waktos anu munggaran peryogi parobihan dina kasus Apple. Sareng perusahaan badé nyoko kana jinis téknologi ieu-saatos perjanjian parantos dicandak- dina waktos rata-rata antara dua sareng tilu taun. Bédana na nyaéta salami waktos éta, Samsung bakal ngagaduhan kaunggulan, sareng sanés ku kaputusan nyalira, tapi kusabab telat Apple dina maksa dina LCD. Urang bakal ningali naha éta tungtungna ngalirkeun invoice atanapi henteu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   anonim cenahna

    Nuhun Cristina, tulisan anu saé, dugi ka intina, layar OLED téh pikahareupeun, sadayana terang éta sareng Apple terang, ogé sareng anu penting aranjeunna langkung épisién, sabab upami Samsung tiasa nempatkeun pilihan layar salawasna ??.

    Kuring henteu terang naon rencana Apple, tapi kuring yakin yén nalika nyandak téknologi ieu ka iPhone, kinerja sareng umur batre panjang iPhone kami bakal brutal! Jelas bakal butuh mangtaun-taun ngagarap sahingga nalika dugi, éta bakal ngalaksanakeun langkung seueur pikeun ngaleuwihan Samsung sareng anu sanésna, tapi éta bakal ngajualan siga anu revolusioner, sareng éta bakal janten inovasi dina iPhone anu némpél. , anu bakal saé pisan sareng bakal ngical seueur unit, tapi éta mangrupikeun hal anu Samsumg sareng seueur perusahaan parantos mangtaun-taun, sareng Apple pikeun pukulan sapertos kitu terus nimba jus anu teu aya dina LCD.

    1.    anonim cenahna

      Naon anu parantos dihontal ku Samsung nunjukkeun yén Apple ngajaga téknologi pikeun leungeun baju na, pikeun ngaluncurkeun éta sacara strategis sareng ngajaga tingkat penjualan, ieu kumaha jalanna, hanjakalna sanés ngan ukur perusahaan anu ngalakukeun éta, tapi aya sababaraha anu tiasa ngalakukeun éta. Sareng méntalitas ieu di Apple asalna tina sagala anu ngalaman "rélatif" nalika kuring nampilkeun iPhone anu munggaran, sareng sadayana ngalih kana nyalin ideu anu aranjeunna kagungan di Apple sareng sadayana ngritik yén éta bakal janten kagagalan, ayeuna Apple ngaluarkeun inovasi na sacara strategis, sareng katutup pisan sareng dipaténkeun, aya anu ayeuna tiasa nyalin touch id sapertos iphone, atanapi sentuhan gaya dina layar, Apple parantos diajar tina éta sareng ieu hanjakalna, kabeneran kapinteran anu nganyenyeri pangguna.

  2.   Antonio cenahna

    éta apel ngagaduhan téknologi pikeun leungeun baju na?
    Nya, mimitian ku batréna.
    apel kedah ngalih kana tampilan Jepang kana LG atanapi Samsung pikeun cocog sareng layar kualitas éta. Bérés
    apel tanpa perangkat keras kelas 3 tetep dina ios

  3.   IOS 5 Salamina cenahna

    Salami Samsung neraskeun ngalaksanakeun android, henteu paduli naon waé hardware anu aranjeunna lebetkeun, éta bakal tetep chestnut!

  4.   Antonio cenahna

    éta téori anjeun? Nya, upami Apple panginten kumaha anjeun ngagaduhan tingkat sindrom Down anu rada luhur.
    Mugia anjeun henteu ngiring apel hahahaha