Samsung sakali deui gagal ngukur nepi ka desain Galaxy S7

desain-galaksi-s7

Parantos taun kamari, spesialis hébat desain sareng téknologi nyambat ka surga ngeunaan desain Samsung Galaxy S6. Perdebatan ngahurungkeun jaringan ngeunaan desain industri anu dianggo ku Samsung kalayan andalannya, sareng éta Sababaraha prinsip dasar desain di daérah ieu sapinuhna dianut ku perusahaan Koréa Kidul. Memang leres yén detil ieu sering henteu penting teuing, bahkan teu di pandang heula, nalika urang nyanghareupan alat anu cukup diwangun, kalayan desain anu saé sareng bahan anu saé.

Kami tandana garis beureum Kuring pribadi moal ngritik kualitas pangwangunan Samsung Galaxy S7, Sigana kuring yén éta mangrupikeun alat anu henteu pantes, bahan plastik sareng daya tahan handap na ditingalkeun ku Samsung Galaxy S5, aranjeunna terang kumaha nempatkeun batréna dina dua modél pamungkasna sareng ngalaksanakeunnana deui. Kami moal ngabahas pisan ngeunaan desain kasar duanana, Samsung Galaxy s7 mangrupikeun alat anu saé, janten masarakat umum parantos mutuskeun, nyatana éta mangrupikeun alat tina rentang Android pangluhurna, sanaos patarosan Tastes sadayana subyektif. , saha waé anu gaduh sareng bakal gaduh karesepna.

Naon lepatna desain industri Samsung Galaxy S7?

desain samsung-galaxy-s6-desain

Harmoni, linearitas sareng perfeksionisme parantos janten bagian tina desain Apple, éta gampang ditingali contona dina iPhone 6, dimana urang mendakan yén gempa tilu bunderan anu ngawangun bagian tukang (kaméra, sensor audio sareng flash) sasarengan di pusatna dina garis anu sami. Conto anu sanésna nyaéta bezel payuneun ageung iPhone 6, salaku conto, sanaos anu luhurna tiasa langkung alit, éta sami ageung sareng anu handap kalayan tujuan pikeun nyiptakeun visi anu linier sareng harmonis. Ogé perforations handap perenahna persis cara anu sami.

Detil alit ieu nyaéta ngajantenkeun kami mikir yén aya anu anéh kajadian nalika urang ningali Samsung Galaxy S7 ti gigir atanapi merhatoskeun konéksi na. Kami neuteup sareng niténan ayana disonans anu langkung jelas dibandingkeun antara desain interior sareng éksterior, saolah-olah aranjeunna dicekel di dua kantor Samsung anu béda-béda, masing-masing dina hiji tungtung planét. Liang-liang ieu henteu pas pisan, éta parantos didamel gumantung kana dimana komponénna ayana, tanpa detil anu pangleutikna pikeun prinsip-prinsip dasar desain di daérah ieu.

Rasa tina karya nyata di tukangeun alat

desain-galaksi-s7

Ieu ciri khas anu ngajantenkeun urang mikirkeun kumaha aranjeunna ngalaksanakeun karya desain alat-alat ieu, kasalahan ieu henteu ngan ukur nganuhunkeun dina alat anu hargana sareng kualitas Samsung Galaxy S7 anu terkenal, sarengMasalah anu nyata nyaéta Samsung parantos lebet kana batu ieu taun ka tukang sareng sigana lengkepna henteu merhatoskeun aduk anu disababkeun diantara seueur hal-hal sanés. Seolah-olah aranjeunna kedah ngaleungitkeunana, naon waé anu kaluar, sabab saha waé anu nyangka yén Samsung Galaxy S7 henteu inovatif pisan dibandingkeun sareng anu tiheula, salah. Éta mangrupikeun alat anu diperbarui sacara kuat dina hal hardware sareng anu tetep ditingali tina sadaya berita téknologi pangénggalna anu aya.

Jinis detil ieu tiasa ditingali ku anu henteu merhatoskeunana, tapi éta masihan kami iman anu saé kumaha unggal perusahaan nyandak alat-alatna dina sagala bidang, kusabab desain na, naha urang resep atanapi henteu éta mangrupikeun bagian tina naon anu urang mésér, éta mangrupikeun tambahan sareng insentif. Sanaos leres yén ngalaksanakeun tugas ieu hésé pisan, kuring henteu hoyong ngabayangkeun departemen desain industri ngabahas kumaha nyocogkeun pakakasna ku cara anu saé pisan harmonis dina kotak luar anu saé, éta henteu gampang, tapi éta naon diarepkeun pikeun alat anu kualitasna sapertos kieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

15 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   pacoflo cenahna

    Nya, Ignacio Sala henteu mikir anu sami sababaraha waktos ka pengker.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Hai Pacoflo.

      Kolega kuring anu hébat Ignacio Sala ngagaduhan pendapat nyalira, sareng kuring gaduh pendapat kuring.

      Pangalusna Wasalam.

  2.   Jaranor cenahna

    Kabeneranna nyaéta aranjeunna parantos ngajantenkeun gampang pikeun iPhone 7 kusabab éta henteu ngagaduhan berita Samsung, sareng upami Apple bakal ngalakukeun sadaya seuneu dina iPhone 7 éta bakal musnah ku cara anu luar biasa sadayana gumantung kana naon anu dilakukeun ku Apple kusabab jol na nya éta taun 6an sapertos Ayeuna éta Samsung s7 tanpa aya berita anu saé sareng upami Apple ngalungkeun sadayana kayu bakar na dina iPhone 7 éta runtuh Samsung sadayana gumantung kana naon anu diduruk Apple, tapi rumor nunjuk pisan pikeun iPhone 7 kalayan ngecas nirkabel nyata sareng seueur berita upami kitu Anjeunna leres-leres ngarusak Samsung ku s7 na

  3.   Jose bolado cenahna

    Lalaki ... Upami anjeun hoyong aranjeunna ngalakukeun éta sami sareng anu di  sareng teu dihaja nempatkeun buleud bumi sareng kaméra di tempat anu sami sareng iPhone sareng parantos aya is6 atanapi is7, tangtosna aranjeunna parantos ngambah seueur hal iPhone «pamasaran» pikeun ningali naha dina hiji dinten aranjeunna bakal ngahontal penjualan iPhone .. Langkung saé aranjeunna ngabarukeun dina desain sareng lirén nyalin atanapi ngadamel iklan anu ngritik apel, hiji-hijina hal anu nunjukkeun .. Éta sirik kana produk na, sugan apal Naha anjeun ngadamel iklan ngritik galaksi anjeun?

  4.   tagihan cenahna

    Sakumaha seueur jalma sareng naon anu laporan idiotik ... aranjeunna keuna kana teleponna anu aranjeunna milari lolongkrang konyol sapertos kitu sareng aranjeunna henteu tiasa ningali yén dina sababaraha hal telepon ieu langkung saé anu ditambihkeun kana android ngabentuk kahirupan babarengan anu saé ... .
    unggal kuring maca laporan ieu kuring henteu tiasa ngabayangkeun batur anu bodo sareng dikonsumsi ku mérek ...

  5.   Dani Anonim cenahna

    Naon anu kedah dibaca ... (bis)

  6.   Bruno zambrano cenahna

    Samsung naha éta nyalin iPhone saumur hirup iPhone parantos ngagaduhan kaluaran speaker ka handap

    1.    malaikat cenahna

      Tapi koméntar anu bodo sareng kasar, budak ... anjeun ngan ukur kedah ningali bérés iPhone pangénggalna (parobihan éstétis radikal siga galaksi anu henteu pernah aranjeunna laksanakeun) ... jelas pisan ... sabab anjeun masih kénéh antukna iPhone 4 ....
      Penaca jalma.

  7.   Wakandel Langkung cenahna

    Sacara kasar nyarios, sanés "sakedik nyarios" ... upami urang nganggo kecap panyambung Latin, naon kirangna terang kumaha ngagunakeunana.

  8.   Spawn cenahna

    Naon ari bullshit. Teu aya deui anu buta tibatan anu henteu hoyong ningali. Anjeun dihukum ku manzanita. Anjeunna ngajual anjeun sélulér sareng fitur ti dua taun ka pengker ku harga emas. OS anu katutup sareng luntur, OS luntur sareng lami pisan. Sareng hiji-hijina hal anu tiasa dipikirkeun pikeun ngabobodo diri nyaéta nyebatkeun yén liangna henteu simétris. NGABARAKATAK. Kumaha goréngna dengki.

    1.    IOS 5 Salamina cenahna

      Leres hahaha, kumaha goréngna sirikna Samsung hahaha urang Korea miskin
      Goréng pangguna android, dengki naon hahaha

      1.    FACEPALM117 cenahna

        Gusti, jalma miskin ...
        Kuring kasieun kumaha fanboys duanana perusahaan maot, saolah-olah éta bakal ngajantenkeun Apple atanapi Samsung mérek langkung saé. Kuring ngan ukur tiasa mairan yén duanana saéstuna alat anu saé pisan, masing-masing gaduh pro sareng kontra nyalira; bisi éta sadayana gumantung kana kabutuhan pangguna, tapi tetep, tetep ngajadikeun kuring seuri

        Samsung langkung saé tibatan Apple (diduruk kanggo kuring)

  9.   malaikat cenahna

    Kuring henteu kantos maca tulisan anu bodo sapertos kieu dina kahirupan kuring ... sareng bagian tina koméntar anu salajengna ngajantenkeun kuring reuwas.
    Sigana geeks "iso" kedah milarian kasalahan tina épolusi galaksi anu pikasieuneun sareng narik ati. Abdi bogoh ka Apple, xq? ... gampang sistem operasi na anu pangsaéna. Tapi kuring tetep galaksi, kunaon? Xq mangrupikeun kaajaiban kadalapan dunya. Boh dina éstétika boh interior. Pas aranjeunna "nyiptakeun deui" sistem operasi nyalira, iPhone bakal ngaleungit tina bumi ...

  10.   Joaquín cenahna

    Abdi gaduh s6 sareng iphone 6 plus. Sareng aranjeunna henteu tiasa dibandingkeun kusabab masing-masing saé kana sababaraha hal sareng gagal ka anu sanés. Sistem apel anu saé sabab henteu gagal. Tapi éta moal ngantep anjeun ngalakukeun na de na. Ngeunaan desainna, leungeun kuring, sanaos ageung, ujung iPhone 6 plus ipis sareng bentukna buleud pisan yén nalika anjeun nyokot éta super teu raoseun tanpa panutup, ibarat nyandak hal anu nempel di anjeun, éta henteu pikaresepeun pikeun noél nyandak éta. Teras kanggo sensor sidik sareng sapertos na langkung saé tibatan Samsung. Perkawis sora aranjeunna mirip pisan. Layarna, upami anjeun nempatkeun éta duaan silih caket, jelas yén hiji ngajantenkeun bodas bodas (Apple) sareng Samsung anu hideungna, aya seueur bédana dina gambar ti hiji ka anu sanés, éta henteu langkung saé atanapi goréng, sipatna bénten. Kanggo "damel" kuring langkung resep kana apel sabab henteu bray sareng ngalakukeun naon anu kedah dilakukeun tanpa ngaganggu sareng tahan lami dina batréna. Samsung langkung pikaresepeun, kuring sanés nyarioskeun ngeunaan kaulinan, tapi kustomisasi, uji coba aplikasi sareng anu sanés ... mangrupikeun gulung anu sanés. Teras Samsung hanjelu kusabab aranjeunna kaluar sareng mahal pisan tapi aranjeunna henteu ngaraos nanaon. Apel ngajaga nilai anu pangsaéna. Maka éta ogé diperhatoskeun yén layanan téknis Apple anu pangsaéna, anjeun nyandak telepon pikeun naon waé sareng aranjeunna ngarobahna pikeun "posisi anyar" anu sanés. Kalayan Samsung sahenteuna ku s4 sareng s5 anu kuring gaduh na langkung seueur tibatan jasa téknis anu aranjeunna nempatkeun masalah sareng kuring ngalereskeun parah. Kalayan s5 kuring ngagaduhan seueur masalah sabab panyaturna rusak sareng sapertos ... apal masalah kuring ngalaman éta parantos dibengkokkeun teras kadang aplikasi diénggalan sareng aranjeunna henteu ical, tapi janten sistem anu ditutup dina sababaraha jam apél tos kuring dilereskeun sareng anu sanés ... nyaéta pikeun raos warna. Pribadi, upami kuring tiasa, kuring bakal mésér s7 edge plus kusabab kuring resep pisan. Sareng ayeuna ngarengsekeun kagagalan anu kuring tingali duanana nyaéta aranjeunna henteu mawa sora stéréo, sigana kuring yén éta ngeunaan waktos aranjeunna nempatkeun sistem sora anu saé dina teleponna.

  11.   beureum cenahna

    Naon tulisan omong kosong. Sareng pasihan kanggo ngabandingkeun iPhone sareng Samsung. Babandingan anu teu berharga. Éta ibarat ngabandingkeun mobil sareng motorboat. Aya anu disebat umum ios sareng umum android henteu paduli hal anu ngajugjug éta. Ngeureunkeun nyieun babandinganana bodo ieu. Upami iphone lumpat sareng Android atanapi Samsung ios maka hayam jago sanés bakal nyanyi.