Samsung parantos ngadamel layar 120 Hz OLED tina iPhone 13

Numutkeun kana lingkup rumor, anu énggal iPhone 13 bakal nampi sababaraha parobihan dina tingkat éstétika, nyaéta, éta bakal janten kisaran «S» tina alat anu ayeuna, iPhone 12. Sanaos kami henteu ragu ngeunaan panggunaan nomer sial Nalika ngeunaan nami jajaran alat anyar, naha aranjeunna bakal tahayul di Apple?

Nanging, handapeun cangkang bakal aya berita. Samsung sigana parantos ngamimitian ngadamel panél iPhone OLED iPhone 13 anu bakal kalebet tingkat panyegaran 120Hz. Fitur anu seueur pangguna parantos lami nungtut sigana bakal datang ka iPhone.

Téknologi ProMotion Sakumaha Apple nyebatna, sigana pasti bakal ngajantenkeun kabisat tina iPad Pro ka iPhone. Sanaos sadayana, kami ngingetan yén Apple henteu ngadamel salah sahiji atanapi ampir teu aya komponénna, sareng saatos seueur pasang surut, Samsung parantos janten pabrikan utama atanapi ampir éksklusif tina panel OLED anu masang alat-alat perusahaan Cupertino anu ngagaduhan ieu. téknologi. Tétéla, Apple parantos mutuskeun pikeun leres-leres tarohan dina harga nyegerkeun 120 Hz ogé pikeun panél iPhone, hal anu sakali anjeun anggo éta sesah hilap. Numutkeun ka analis Ming-Chi Kuo, kaputusan parantos diputuskeun sareng perusahaan Koréa Kidul parantos ngamimitian ngadamel pabrik pikeun nyumponan paménta pikeun iPhone 13 ka payun.

Ieu tiasa dibarengan ku kabaruan sanésna sapertos parobahan sakedik dina modul kaméra bahkan dina sénsor "makro" anu sigana parantos kalebetkeun kana iPad Pro ti 2021. Janten sigana, bahkan seueur terminal Android anu parantos aya layar dipasang 120 Hz, sanaos kalobaannana condong bet dina panel LCD pikeun ngirangan biaya. Leres leres, Anjeun teu kedah hilap yén 120 Hz panel ngagaduhan konsumsi batré anu cukup luhur, anjeun kersa mayar harga éta?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.