[RUMOR] 3D Touch of iPhone 7 bakal siga iPhone 6s; iPad Air 3 di 2016

3D Toel

Analis anu kawéntar nalika ngeunaan sagala hal anu aya hubunganana sareng Apple balik deui ka buruan. Dina panilitian anyar, anu ngagaduhan MacRumors aksés, anjeunna nyaritakeun ngeunaan alat ios salajengna anu bakal sumping dina 2016 sareng yakin yén taun payun bakal aya versi Air tina iPad. Ming Chi-Kuo yakin yén iPad Air 3 Éta moal datang sareng sistem pangenal tekanan sapertos iPhone 6s, tapi éta bakal nganggo layar sapertos dina model samemehna sareng iPad Pro anu diluncurkeun bulan kamari. Alesanna: masalah produksi (hal anu henteu pernah ngayakinkeun kuring sacara pribadi).

Sadayana numutkeun analisna, iPad Air 3 bakal sumping kana intina anu bakal dicekel dina Maret, hal anu kuring pikir asup akal pikeun cageur tanggal presentasi tablet apel anu dianggo dugi ka iPad generasi kaopat. Maka, henteu paduli komputer, iPad biasa bakal diwanohkeun dina bulan Maret disarengan iPhone 4 inci sareng Apple Watch. Dina Oktober iPhone, mini iPad (upami aranjeunna henteu lirén ngadamelna) sareng iPad Pro bakal dipidangkeun.

Kuo ogé nyarioskeun iPhone 7, tapi éta henteu nyaritakeun naon-naon anu urang teu tiasa bayangkeun saha waé nalika nyatakeun yén 3D Touch anu bakal dilebetkeun kana modél énggal bakal nganggo téknologi anu sami sareng iPhone 6s. Upami anjeun nganggo téknologi anu sami (henteu sami) éta tiasa janten vérsi anu langkung modérn tina sistem pangenal tekanan, sapertos anu kajantenan sareng Touch ID iPhone 6s, anu nganggo generasi kadua pamaca sidik. Bisi wae, sigana henteu dipikaresep pisan yén lamun Apple Watch nganggo generasi mimiti Force Touch sareng iPhone 6s nganggo anu kadua, taun payun generasi katilu tina Force touch (atanapi kadua 3D Touch) bakal janten ditepikeun.

Ngeunaan presentasi na, Kuo ogé henteu ngawartosan kami yén aya anu nyarios ngan ukur éta bakal diluncurkeun pikeun sasih Séptémber.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.