Prism Attack Game nyaéta App Minggu dina App Store

Serangan Kaulinan dina Prisma

Apple parantos ngamutahirkeun na aplikasi gratis dina saminggu sareng gim anyar anu disebat: Attack on the Prism, role-playing game ti Steven Universe. Kaulinan anyar ieu didasarkeun kana séri animasi Cartoon Network anu pencét sareng ayeuna aya di App Store gratis salami 7 dinten ka payun.

Kaulinan mangrupikeun ragam petualangan RPG, dimana anjeun kedah ngabantosan Steven Universe sareng permata kristal pikeun néwak monster anu béda anu nembongan di buruan. Sapanjang perjalanan anjeun, anjeun bakal mendakan sababaraha teka-teki sareng tantangan taktis anu bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun tingkat karakter anjeun.

Mangrupikeun carita anu pinuh ku kejutan, tatarucingan sareng tantangan taktis Jinis tangguh, aya seueur pisan didieu pikeun ngajaga kipas Steven Universe sareng penggemar RPG maénkeun sababaraha jam.

Sanaos anjeun henteu kenal sareng séri, kaulinan ieu patut dipariksa. Éta ngagaduhan grafik anu saé, soundtrack anu saé, sareng gim kedahna pisan ngahibur sabab ayeuna ngagaduhan rating 5-bintang di App Store sareng langkung ti 5.000 ulasan.

Fitur Serangan Prism:

  • Kakuatan permata kristal- Tembak Garnet's Rocket Mitts, manggil Holo-Mutiara sareng nganyenyeri musuh anjeun ku Ungu Puma. Sadaya opat Permata ngagaduhan serangan unik sareng pembaruan.
  • Petualangan gaib- Jelajah guha, ngalawan jelema jahat, kumpulkeun harta karun super sareng tingkat luhur! Eusian ransel Steven sareng sagala jinis barang magis pikeun ngabantosan anjeun dina misi anjeun.
  • Gampang pisan maén game-peran: Kontrol intuitif ngamungkinkeun anjeun ngetok sareng geser kalayan gampang pikeun nungkulan karusakan anu luar biasa. Unggal kakuatan anyar ngagaduhan mékanisme nyalira anu anjeun kedah kuasai.
  • Permata Fusion: Gratis Alexandrite, gabungan tina tilu Permata! Mangrupikeun kakuatan anu teu kendat kalayan kakuatan némbak raksasa. Entong ngan ukur nyerang Prisma, musnahkeun ku kakuatan Fusion!

Kaulinan na sayogi kanggo iPhone, iPad sareng iPod touch, kalayan ios 7 atanapi langkung luhur.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.