Kumaha Apple Watch Series 1 béda ti Series 2?

Apple-nonton-seri-2

Apple réngsé kamari nampilkeun Apple Watch Series 2 sareng urang nyanghareupan kaayaan. Kanyataanna nyaéta sanaos aranjeunna nyéépkeun waktos sareng nyarioskeun ngeunaan kauntungan anyarna, aranjeunna henteu ngajantenkeun urang jelas teuing kumaha Apple Watch Series 2 bakal béda ti Apple Watch Series 1. Ku alatan éta, Saatos sacara saksama nganalisis kabaruan anu parantos ditepikeun dina hal ieu, kami hoyong nyaritakeun kumaha hiji modél béda-béda ti anu séjén sareng naon harga anu ditetepkeun énggal, sahingga anjeun tiasa mutuskeun nyalira naha pantes mésér generasi anyar Apple Watch, atanapi saleresna Apple Watch Series 1 masih janten pilihan.

Penting pikeun ngadamel jinis perbandingan ieu pikeun leres-leres terang naon manpaatna hiji atanapi modél sanésna, utamina nalika kadua alatna gaduh kasaruaan anu parah, dina hal ieu bédana desain henteu aya, Nanging, alat-alatna henteu nawiskeun kauntungan anu sami.

Naon ari Watch Series 2 anu Watch Series 1 henteu?

apal-nonton-seri-2-berita

Pondokna, Apple Watch Series 2 sacara resmi siap beuleum, ku cara kieu, Apple Watch ogé bakal dituduhkeun pikeun ngawaskeun olahraga perenang, hal anu dugi ka ayeuna parantos dipiceun kuat ku perusahaan Cupertino, anu kantos ngingetkeun yén Apple Watch Series 1 tahan cipruk, tapi dina kaayaan naon waé aranjeunna ngajamin éta bakal tahan beuleum handapeun cai dugi ka 50 metros. Tapi éta henteu lirén di dieu, dina hal perangkat keras, Apple Watch Series 2 bakal ngagaduhan prosesor dual-core énggal anu bakal ningkatkeun kagunaan alat dugi ka 50%.

Di sisi anu sanésna, layar mangrupikeun nilai tambah, ayeuna éta bakal ngagaduhan dugi ka 1.000 hits kacaangan, anu bakal nawiskeun gambar anu seukeut bahkan dina kondisi sinar matahari anu pangluhurna. Di sisi anu sanésna, aplikasi latihan bakal ngagaduhan dua modus énggal anu bakal ngabédakeun cara urang ngojay. Spéker mangrupikeun hal anu énggal, éta parantos ayana sareng desain inovatif anu ngurus ngusir cai ti jero na. Tukang, GPS mandiri mangrupikeun fitur bintang jeung anu paling dipénta ku atlit.

Naon bagian Watch Series 1 sareng Watch Series 2?

pokemon buka apel nonton

Nanging, kanyataanna nyaéta Seri 1 sareng Seri 2 ngabagi langkung ti anu urang pikahoyong. Urang bakal ngamimitian ku desain, sami persis, teu aya robahan kandelna, ukuran atanapi beuratna. Ku alatan éta, sadaya tali bakal cocog sareng kadua alat tanpa diskriminasi. Dina hal kakuatan, Apple Watch Series 1 ogé bakal ngawariskeun prosesor S2 anu ayeuna, ku sabab éta kakuatan bakal idéntik dina kadua alat, ku sabab kitu Apple Watch Series 1 parantos béak sababaraha minggu.

Umur batré dijaga dina kadua alat, Apple tetep ngajamin otonomi "hiji dinten" dumasar kana panggunaan. Ngeunaan fungsi dina tingkat parangkat lunak, kadua alat éta bakal ngagaduhan watchOS 3, tanpa aya tambahan dina tingkat fitur anu urang tiasa marios.

Harga sareng kasadiaan

dok-ngecas-apel-nonton-1

Harga Apple Watch Series 1 sacara otomatis dikirangan ku datangna Apple Watch Series 2, dina cara anu sami, sababaraha kamungkinan kombinasi gumantung kana tali anu ngaleungit, ngirangan janten dalapan kamungkinan sareng kombinasi Apple Watch Series 1, duanana 38mm sareng 42mm. Ieu kumaha harga na ayeuna:

  • Apple Watch Series 1
    • 38mm Olahraga Aluminium Spasi Abu-abu: € 339
    • 42mm Olahraga Aluminium Spasi Abu-abu: € 369
    • 38mm Olahraga Aluminium Rose Emas: € 339
    • 42mm Olahraga Aluminium Rose Emas: € 369
    • 38mm Olahraga Aluminium Emas: € 339
    • 42mm Olahraga Aluminium Emas: € 369
    • 38m Olahraga Aluminium Pérak: € 339
    • 42mm Olahraga Aluminium Pérak: € 369
  • Apple Watch Series 2
    • Aluminium 38mm: tina € 439
    • Aluminium 42mm: tina € 469
    • Baja 38mm: tina € 669
    • Baja 42mm: tina € 719
    • Keramik: ti € 1.469

Urang tiasa sacara gampang netepkeun diferensiasi, sareng éta Apple Watch Series 1 hargana persis € 100 kirang ti vérsi anu paling murah tina Apple Watch Series 2. Versi Stainless Steel tina Apple Watch Series 1 janten ngaleungit, ngan ukur ngirangan kamungkinan versi aluminium, anu pangjualna. Ayeuna, Terang sadayana detil na, terserah anjeun pikeun milih naha Apple Watch kado Natal atanapi henteu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kaiser cenahna

    Halo, aya kasalahan dina bédana antara 2 jam tangan.
    Watch1 anu tetep ayeuna TEU gaduh CPU tina Watch 2, seri Watch 2 bakal gaduh atanapi gaduh S2, sareng 1 na parantos diénggalan ka S1P anu bakal janten pamutahiran S1 tina jam tangan anu munggaran , tapi dual core (anu tiheula éta monoton)
    Janten seri nonton 1 bakal langkung gancang tibatan anu tiheula, tapi séri 2, sajaba ti gps sareng tahan cai, ngagaduhan CPU anu langkung saé.

    1.    Clockmaker TwoZero Point cenahna

      Sanaos naon anu dituduhkeun Kaiser leres, ogé ogé disebatkeun aya bédana antara S1P sareng S2 ngan saukur GPS. Sanaos kuring condong mikir yén aranjeunna bénten, aya alesan anu lumayan (Salaku conto, kapasitas produksi pabrik tiasa henteu cekap nyayogikeun dua sistem anu béda-béda. Sigana logis, tapi éta mangrupikeun dunya anu kuring henteu. terang sareng Mungkin anjeunna ngulang argumen anu bodo.)

      Dina waktos ayeuna, sadayana spekulasi. Urang kedah ngantosan teardown anu saé terang anu saleresna.
      Hal pangpentingna anu kuring tingali: Pikeun "anu ngadopsi mimiti" yén kami ngagaduhan Apple Watch "Series 0" aranjeunna masihan kami burit anu saé (Punten basa, kuring pissed), aranjeunna nyandak ulasan tina arloji kami kalayan prosesor anu langkung saé sareng henteu ngalakukeun kampanye perdagangan. Seri 0 bakal dipeunteun pisan, sareng kami moal tiasa ngicalna pikeun harga anu wajar sabab pasar kadua parantos turun. Sareng ieu anu aranjeunna hatur ka kami pikeun pangrojong anu kami telah masihan ka arloji? Saatos sangsara WatchOS 1 anu matak hanjakal, sareng WatchOS 2 kalayan aplikasi asli anu nalika aranjeunna tungtungna lumpat, parantos cekap waktosna kapayun hilap naon anu anjeun hoyong lakukeun dina aplikasi éta? Léngkah anu dilakukeun ku Apple, aranjeunna ngeusian sungutna ku "WatchOS 3 didesain kalayan mimiti nonton dina pikiran", tapi teras naon manpaatna pikeun ningkatkeun versi Apple Watch anu munggaran? Naha urang bakal ningali WatchOS 4 dina séri 0? Sakumaha ambek kuring, ku Gusti.