Sigana aya sababaraha bug dina ngaksés Apple Music tina HomePod anu diénggalan kana vérsi 14.5

Sigana mah sababaraha pangguna anu parantos ngamutahirkeun na HomePod kana vérsi parangkat lunak anyar 14.5 aranjeunna ngalaman masalah pikeun Siri maénkeun lagu pikeun aranjeunna. Siga teu tiasa nyambung kana Apple Music.

Upami kasalahan ieu dikonfirmasi, kami yakin yén Apple bakal menerkeun éta gancang ku pembaruan parangkat lunak anyar. Janten upami anjeun salah sahiji pangguna musibah anu ngagaduhan masalah ieu, tong asa-asa éta bakal gancang dibéréskeun.

Rupa-rupa pangguna némbongan dina jaringan sosial anu béda anu ngangluh ngeunaan masalah umum: HomePod aranjeunna henteu tiasa aksés Apple Musik saatos diénggalan kana perangkat lunak anyar 14.5 minggu kamari. Nalika ngagunakeun "Hei Siri" pikeun maénkeun lagu atanapi penyanyi, asistén pribadi sigana moal mendakan lagu éta dina Apple Music.

Masalah-masalah ieu sareng Apple Music dina HomePod ngiringan masalah anu sami ti sababaraha dinten ka pengker. Dinten Salasa minggu ieu, sagala rupa jasa di iCloud aranjeunna henteu aktip pikeun sababaraha pangguna salami sababaraha jam. Minggu kamari, hal anu sami kajadian sareng iTunes sareng Apple Music.

https://twitter.com/MikeMcNamara/status/1389685509576855565

Dina waktos ayeuna Apple henteu acan ngoméntaran hal éta. Sababaraha pangguna sanggup pabrik ngareset HomePod anjeun sareng masalahna direngsekeun.

Upami anjeun salah sahiji anu kaserang kasalahan ieu, anjeun tiasa ngungkulanana ku cara maénkeun musik anu anjeun pikahoyong langsung tina aplikasi Apple Music dina iPhone, sareng muterkeunana liwat HomePod.

Masalahna ngan ukur aya nalika anjeun carioskeun Siri maénkeun lagu langsung di HomePod. Ieu nalika alat henteu tiasa aksés kana aplikasi Apple Music sareng henteu tiasa minuhan paréntahna.

Kami bakal ngantosan pernyataan ti apel, sareng solusi anu gancang dina bentuk tambalan dina versi anyar parangkat lunak alat, anu bakal méréskeun masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Asiria cenahna

    Anjeun telat. Ieu kajadian salaku hasil tina ngaluncurkeun ios 14.5.1 pikeun iphone, sareng éta mangaruhan homepod atanapi apple tv. Éta kajantenan dina dinten 3. Dinten 4 parantos direngsekeun

  2.   Daniel P. cenahna

    Kami salah sahiji anu kapangaruhan ku masalah. Nalika dipénta pikeun stasiun radio atanapi lagu naon waé éta nyatakeun yén teu aya anu saluyu sareng Apple Music. Kuring bakal nyobian ngareset sareng ngalaporkeun hasilna di dieu.