Naha kuring pikir iPhone SE bakal kasohor?

iphone-se-kasuksésan

IPhone SE sumping tanggal 21 Maret sareng pos Keynote hangover parantos réngsé. Janten upami urang terang sadayana detil kami tiasa linggih sareng nganalisis sacara rinci naon telepon alit anu hébat ti Apple ieu nawiskeun kami. Sakali deui maksimal yén wangi anu pangsaéna disimpen dina botol anu pangleutikna parantos kajantenan, Apple hoyong nunjukkeun yén opat inci henteu maot henteu paduli sabaraha pabrik Android hoyong nyumputkeun kakuranganana di tukangeun layar ageung ku panel anu teu konyol. Di sagigireun sadayana ieu, Kami mendakan diri kalayan iPhone anu paling murah anu kantos diluncurkeun dugi ka ayeuna, kusabab ieu sareng seueur deui, iPhone SE ditakdirkeun janten suksés sareng kuring hoyong anjeun daptar alesan kuring.

IPhone SE parantos ngalaksanakeun ekspektasi sareng rumor, urang parantos nyarios lila bakal janten iPhone 5s dina penampilan tapi iPhone 6s dina perasaan sareng éta parantos. Apple parantos nanam modalkeun poténsial lengkepna dina ngan ukur opat inci, tanpa nyerah bahan kualitas pangluhurna dina kasus éta sareng harga anu ampir teu aya anu ngarepkeun, kuring sorangan ngaramal henteu kirang ti € 509 (harga iPhone 5s) minggu kamari. IPhone SE ieu ngagaduhan sadayana bahan pikeun janten anu laris.

Opat inci masih gaduh pasar

iPhone SE

Apple henteu nyumputkeun bebeneran, sareng éta Salila 2015, teu kirang ti tilu puluh juta alat ios opat inci dijual. Alesan pikeun ieu rada atra, persaingan henteu ngagaduhan alat opat inci dugi ka jangkungna, seuseueurna mangrupikeun rehash saderhana anu langkung sepuh, tapi écés kalayan pakakas anu langkung alit. Apple henteu hoyong ngarobih iPhone 4 inci ieu janten alat pengusiran, éta parantos ngasilkeun anu pangsaéna di bumi.

Kurangna pilihan dina Android sareng Windows Phone éta ngajantenkeun jalma katingali lempeng kana Apple. Aya seueur pangguna anu ngan ukur hoyong telepon nelepon, ngirim WhatsApp sareng sababaraha giliran kana jaringan sosial anu paling umum. Utamana jalma anu damel sareng iPhone nempel kana saku, sareng 4,7 inci tina iPhone 6 sering janten kaleuleuwihi nalika portabilitas lumayan, nyandak tas telepon dina hiji leungeun sareng telepon di anu sanés nalika ngawalon email., Kuring ningali sorangan dina éta kaayaan sababaraha kali sareng kuring parantos sono pisan kana iPhone 5s lami kuring.

Poho bug 5c, Apple hoyong iPhone SE janten high-end

iPhone SE

Kami henteu nyanghareupan alat anu mangrupikeun parobihan warna ti lanceukna, sakumaha Apple lakukeun ku gerakan anu pikareueuseun tina iPhone 5c. Kami mendakan iPhone palastik sareng pakakas taun payun dina waktos anu sami yén aranjeunna nempatkeun madu dina biwir iPhone 5s ngan ukur 100 euro deui. Apple parantos nyatet kasalahan anu kapungkur sareng hoyong yén pangguna tina opat inci henteu dipinggirkeun, nampilkeun aranjeunna alat dina jangkungna anu pangsaéna, kalayan kaméra anu paling kuat ios (12 Mpx), kalayan mémori RAM 2GB (sapertos iPhone 6s) sareng prosesor A9 tina iPhone 6s. 

Éta mangrupikeun kakuatan anu dikomprés, alat anu moal ngantepkeun anjeun, anu mastikeun anjeun mésér anu pang anyarna sanés sanés rehash anu lami. Sanaos didaur ulang desain iPhone 5s, anu tina sudut pandang kuring sareng anu paling ti Apple waktos anu lami nyaéta iPhone anu paling saé dugi ka ayeuna.

IPhone anu paling murah anu pernah dirilis

Kaméra IPhone 5s

Anggun atanapi hanjakalna urang hirup dina jaman anu teu sadayana ngagaduhan aksés anu sami kana éléktronika konsumén. Ieu kusabab jalma-jalma peryogi pisan pikeun nyaluyukeun sareng téknologi, sering langkung gancang tibatan belah ukuran saku, sareng éta mangrupikeun alesan anu kuat pikeun ngahémat sababaraha euro. Harga ieu ngan ukur € 489 henteu ngan ukur ngajantenkeun iPhone anu paling murah anu kantos dipidangkeun, tapi éta mangrupikeun halangan harepan anu anyar pikeun anu ngahambat 500 euro anu nyegah aranjeunna pikeun kéngingkeun alat énggal.

Henteu lami pikeun perusahaan ngabom konsumén sareng tawaran anu saé pisan sareng tujuan ngawangun kasatiaan salaku tukeran pikeun iPhone SE, sareng henteu diragukeun seueur anu bakal kéngingkeunana. Opat inci bakal asup ka tukang, utamina nalika hargana asup kana jandéla. Henteu kakantun kisaran anyar warna emas mawar anu parantos kabuktosan efektivitas na dina iPhone 6s.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   eureun cenahna

    Nya, kuring henteu terang ... layar anu langkung alit difokuskeun pikeun pangguna anu ngagunakeun terminalna pikeun mariksa mail, aplikasi multimedia, olahtalatah berita, sareng dina sababaraha kasus, gim, sareng anu 5-an langkung ti cukup sapertos sareng kaméra sareng di luhur éta aranjeunna bagikeun touchID sami ... Kuring henteu weruh saha hapé ieu difokuskeun ...

  2.   IOS 5 Salamina cenahna

    Aranjeunna ngadamelna pink tapi teu tiasa ngicalna deui dina HIDEUNG, tapi saha anu ngartos ieu hal gélo?

  3.   Armando cenahna

    Salam wilujeng siang kanggo sadayana. Visi anjeun ngeunaan iPhone anyar sigana mah saé pisan, hiji-hijina detil anu nguciwakeun kuring nyaéta desain na. Sigana luar biasa yén Apple mangrupikeun perusahaan anu paduli pisan pikeun detil ngeunaan desain, aranjeunna kedah ngadaur mulangkeunana tina model 5S samemehna, ieu sigana mah sapertos rehash, kumargi kuring nganggap yén produk anu saé kedah ngagabungkeun desain anu saé sareng hardware anu saé. Ieu pendapat abdi ngeunaan iPhone SE

    1.    Alfonso Urang Sunda. cenahna

      Nya, perhatikeun yén kuring pikir anu tibalik. Sakumaha éditorna, 5S parantos, sareng sajauh ieu, iPhone anu paling saé dugi ka ayeuna. Naha henteu nganggo kasus anu paling indah anu anjeun kantos kedah ngajalankeun 6s Mini ieu?

      Sabalikna pisan kana pendapat kuring ngeunaan iPhone 5c, anu pikeun kuring mangrupikeun scam anu lengkep (opini ieu bahkan ngarah kuring diskusi pait bahkan sareng kepala redaksi Actualidad iPhone), pendapat kuring ngeunaan ieu nyaéta yén waktos ayeuna kadang-kadang kuring pikir Apple parantos leres sareng éta salaku éditor nyatakeun éta bakal janten super-sales khususna per operator. Sareng, upami henteu, dina waktos éta.

      Akhir-akhir ieu kuring ngritik Apple sacara praktis sadaya gerakanna, sanés kusabab aranjeunna gaduh naon-naon, tapi kusabab SADAYANA gerakan éta katingalina éra sareng pantes pikeun perusahaan tapi langkah ieu bakal tétéla leres pisan. Sugan iPhone SE sanés raja di AppleStore dina mésér gratis, tapi éta bakal janten kontrak sareng operator.