Siri ngaheéat budak ngora anu kajebak handapeun treuk

Siri-simpen-ngora

Kadang-kadang detil leutik tiasa janten aspék anu penting sareng penting pikeun saha waé, langkung-langkung pikeun nonoman ieu ti Murfreesboro - Tennesse, anu panginten henteu nyarios carita ieu dirina sorangan upami Siri henteu aya. Sakumaha urang parantos terang, Siri tiasa ngalakukeun seueur hal ku ngan mencét sareng nahan tombol bumi iPhone kami pikeun sababaraha detik, kumargi sigana tombol "simpen nyawa" urang kedah nambihan kana daptar. Kami nyarioskeun carita kumaha Siri nyalametkeun kahirupan budak ngora ieu.

The Fox siaran langsung berita énjing-énjing ieu nunjukkeun inpormasi anu tangtu ngeunaan kajadian kasar di Murfressboro - Tennesse, salaku nonoman anu umurna ngan 18 taun nuju damel. mékanika handapeun treuk anjeun nalika anu terakhir, henteu aya alesan anu jelas, kaluar tina larangan anu relevan sareng anjeunna tungtungna di luhur nonoman éta. Budak lalaki éta teu tiasa nahan tapi ngajerit pisan nyoba nyingkirkeun kasus ieu tina treukna anu maut, tanpa hasil, teu aya anu nguping anjeunna.

Dina momen anu rada teu matak pikasieuneun, si nonoman nguping sora anu rada wawuh, sora aktivasina Siri, dina saku tukang tekananna parantos nyababkeun pencét panjang tombol home anu ngamungkinkeun panggunaan Siri. Budak lalaki henteu ragu-ragu malikeun tindakanana, tapi waktos ieu deui aktipkeun Siri sareng nyungkeun bantosan. Janten éta sareng kitu anjeunna, saatos aktipkeun éta nonoman naros ka Siri pikeun nyauran 911, sareng sésana carita ngandung tungtung anu bahagia.

Teu aya ragu yén waktos ieu Siri mangrupikeun malaikat wali na, sareng kami henteu percanten yén salami hirupna, budak ieu bakal mutuskeun nganggo telepon sanés Apple. Nanging, déwi nasib aya di sisi anjeunna waktos ieutapi anjeun pastina kedah langkung ati-ati dina waktos salajengna basa anjeun asup kana treuk anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Colilla cenahna

    hihihi Dina dinten anu paling cerah, dina wengi anu paling poek, Siri bakal aya anu ngabantosan anjeun, naon waé dilema anjeun.

    Siri parantos janten Green Lantern XD

  2.   vaderiq cenahna

    Kabeneran anjeun langkung saé upami anjeun gaduh Galaxy, kantun nyarios "Hello Galaxy" ngaktipkeun S Voice tanpa mencét nanaon, bahkan upami dina mode bobo sareng layar pareum. Sanaos carita ieu sapertos fiksi, aranjeunna kedah nyiptakeun langkung seueur ekspektasi sareng kontroversi pikeun ngajaga penjualanana sareng sami-sami "berita iphone" gumantung ka Apple. Ku jalan kitu anjeun kedah terang sekering, nyarioskeun Galaxy Note 5 énggal supados perang antara Android sareng ios Fans parantos dilakukeun. Aranjeunna moal nolak éta ka kuring, aranjeunna resep janten fokus perhatian sareng ningali kumaha aranjeunna silih bunuh pikeun panatisme XD

  3.   Rafael pazos cenahna

    Betapa untungna budak éta ... anjeunna langkung gaduh kabeneran pikeun ngaktipkeun data sélulér, naha sanésna ... Siri henteu jalan tanpa internét ...

    PD1: ieu mangrupikeun pangguna Android anu parantos daptar pikeun maén bal sareng bangsat kusabab henteu ngalakukeun anu sanés ..

    PD2: Kuring parantos gaduh Samsung galaxy s4 sareng teu aya perbandingan sareng Siri.

    PD3: Miguel ngaregepkeun fandroid atanapi aktuator anu aranjeunna lakukeun nyaéta némpél bal anjeun ..

    Tulisan anu saé, sareng Kid janten ati-ati ti ayeuna.

    Salam Miguel

  4.   Jean darmaga torres cenahna

    Oh hal anu saderhana "Hei Siri" kalayan tweak: "UntetheredHeySiri". Saé bisi aya Jailbreak dina alat.

  5.   luis cenahna

    Anu penting SIRI nyalametkeun nyawa jalma henteu percanten? …. entong merjuangkeun hal-hal bodo aranjeunna parantos déwasa…. !!!

  6.   vaderiq cenahna

    Sareng naha aranjeunna marahmay ka kuring, kuring sanés panulis carita lamunan Laura Bozo XD
    Hayu hayu urang ngalatih nganggo bokong pikeun mencét tombol melengkung (bumi) iPhone, éta bakal ngahemat nyawa anjeun. Tingali yén kuring nyerat koméntar ieu nganggo butut kuring, anjeun tiasa nelepon 911 nganggo Gas XD haha.
    Samsung bakal nyandak tempat # 1 dina iklan tapi Apple terang kumaha ngalaksanakeunana ku cara nyalira kalayan upami upami carita pantun sareng fantasi na ku Siri leres-leres némpél parasaan masarakat janten janten viral.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Kuring ngingetan yén warta ieu disiarkeun langsung dina saluran warta FOX sareng engké dina siaran berita na.

      Hiji salam.

  7.   Eva cenahna

    Kumaha lucu kipas Android anu nyarios yén ngan ku nyarios Hello Galaxy héndsét dihurungkeun sareng naroskeun ka anjeun. Kuring kedah ngawartosan anjeun yén kuring parantos gaduh cukup Samsung Galaxy sareng TIASA merhatoskeun nalika anjeun nyarios Hello Galaxy, nanging Siri sok ngupingkeun anjeun, janten kuring leres-leres henteu terang naon anu anjeun laksanakeun di dieu, buka halaman wéb anu didaptarkeun ka Samsung sareng urang tinggalkeun nyalira, yén kami nyaman sareng iPhone kami sareng henteu ngaco sareng persaingan, hatur nuhun;).

    Sedengkeun pikeun warta, saé pisan yén budak ieu parantos disimpen berkat Siri, mudah-mudahan anjeunna bakal langkung ati-ati sareng henteu ngulang deui.

  8.   Carlos cenahna

    Propaganda saderhana, hal anu kuring henteu ngarti nyaéta, upami anjeunna tiasa mencét tombol home, naha anjeunna henteu ngan ukur mencét 911? Hal sanésna, motorola moto x, ti generasi munggaran anjeun tiasa ngalakukeun éta tanpa noél hapé sareng dikonci. Anjeunna tiasa nyauran bahkan tatangga.

  9.   i3941 cenahna

    Kuring nyarios yén anu nyalametkeun anjeunna mangrupikeun pemadam kebakaran. Judul tabloid ieu… anjeun ogé tiasa nyarios yén gaduh iPhone nyalametkeun anjeunna, atanapi nganggo saku tukang, sareng ti saprak ayeuna anjeunna bakal teras-terasan nganggo kantong deui.