Siri tiasa ngabantosan anjeun sareng urang nunjukkeun kumaha carana

Siri

Siri ngagorowok dina cara anu rada déaffein. Kaseueuran fungsi anu pikaresepeun anu urang tingali dina ulasan anu munggaran diwatesan ka Amérika Serikat sareng kanyataanna nyaéta di nagara-nagara sanés sapertos Spanyol panggunaan na sacara praktis dugi ka tiasa nelepon ka jalma-jalma tertentu kalayan gancang, kusabab henteu nganggo tangan. Tapi ti saprak diluncurkeun dugi ka ayeuna, asisten virtual Apple parantos ningkat sacara saé, sareng sanaos masih seueur anu kedah dilakukeun, Leres, éta nawiskeun kami fungsi anu seuseueurna pangguna ios henteu sadar sareng éta ngamungkinkeun urang pikeun ngahémat waktos ogé janten langkung raoseun tibatan alternatif anu biasa. Kami nunjukkeun ka anjeun dina pidéo sababaraha conto anu kuring carioskeun.

Salah sahiji kaunggulan gedé Siri nyaéta ngamungkinkeun urang pikeun ngaksés kaseueuran fungsi tina layar konci, tanpa kedah muka konci alatna, anu masihan kami aksés langkung gancang sareng langkung merenah pikeun milarian Internét, nelepon atanapi ngirim pesen, atanapi konsultasi ka tempat anu caket sapertos réstoran. Pikeun fungsi sanésna, éta bakal naros ka kami pikeun muka konci alat, utamina upami peryogi muka aplikasi luar.

Kadatangan Siri ka Apple Watch mangrupikeun "peluncuran deui" asistén maya berkat kanyamanan anu ditawarkeun ku Apple watch kanggo ngalaksanakeun sadaya padamelan ieu, tapi nyatana nyaéta anu sami tiasa dilakukeun tina iPhone atanapi iPad urang sareng seueur atawa aranjeunna henteu terang. Masih seueur ruang kanggo diropea, sapertos dikabarkan kadatangan Siri dina Apple TV pikeun ngamungkinkeun ngadalikeun alat-alat urang ti ruang tamu, atanapi komputer Apple. Éta ogé bakal janten pilihan anu pikaresepeun sareng Apple tiasa ngempelkeun dina vérsi hareupna pikeun alat sélulér (iOS 9) kamungkinan aplikasi pihak katilu gaduh aksés ka Siri, sakumaha anu parantos kajantenan di iOS 8 kalayan Touch ID.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.