Smartwatch munggaran Google bakal ngagaduhan desain bunderan

Nonton Piksel

Dina taun-taun ayeuna, Google parantos ngadamel dua beuli utama anu aya hubunganana sareng kabut. Dina hiji sisi urang mendakan perjanjian anjeun ngahontal sareng Fosil keur kéngingkeun divisi smartwatch na. Di sisi anu sanésna, urang mendakan Fitbit mésér, perjanjian anu raksasa milarian mayar langkung ti $ 2.000 milyar.

Dina taun-taun ayeuna, seueur anu parantos nyarioskeun ngeunaan kamungkinan Google ngaluncurkeun smartwatch, smartwatch anu upami urang merhatoskeun inpormasi panganyarna tina John Prosser anu selalu kontroversial, Éta bakal ngagaduhan desain sirkular sareng bakal pencét pasar dina Oktober taun anu sami ieu.

Nonton Piksel

John prosser parantos dipasang dina kanal YouTube na, rupa-rupa rendering éta tunjukkeun kumaha Pixel Watch, Pixel Watch anu bakal ngagaduhan desain bunderan kalayan tombol tunggal di beulah katuhu sareng jauh tina desain anu ayeuna urang tiasa mendakan di Apple Watch, tapi sami sareng anu ditawarkeun ku Samsung kalayan kisaran Galaxy Watch.

Nonton Piksel

Numutkeun ka Prosser, renders parantos didamel dumasar kana bahan pamasaran diakses ku salah sahiji sumber anjeun. Sumber ieu nyatakeun yén Pixel Watch ngagaduhan tali anu tiasa ditukeurkeun sareng nalika diluncurkeun, éta bakal ngagaduhan 20 modél pikeun ngaréka.

Nonton Piksel

Éta bakal ngagaduhan sensor denyut jantung tapi dina waktos ayeuna henteu dipikaterang naha éta ogé bakal ngagaduhan sistem pangawasan oksigén getih sapertos Apple Watch Series 6 sareng Samsung Galaxy Watch 3. Ngeunaan harga peluncuran na, dina waktos ayeuna Prosser henteu terang naon biayana tiasa.

Nonton Piksel

Proser, anjeun hoyong cageur dina kaséhatan nyatakeun deui, yén alat ieu sigana moal nepi ka pasar, kusabab kabiasaan Google ngabatalkeun proyek atanapi bahkan tiasa ditunda kusabab kakurangan komponén anu ayeuna aya di pasar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.