Solusi pikeun kagagalan muka konci ku Apple Watch bakal sumping gancang

 

Sababaraha pangguna ngalaporkeun masalah sareng fungsi muka konci iPhone 13 sareng Apple Watch. Masalah ieu anu sigana rada umum nyaéta kusabab "komunikasi" antara jam tangan sareng alat Apple anu énggal, aya anu lepat sahingga Éta henteu muka konci sareng Apple Watch nalika fungsi urang diaktipkeun.

Masalah ieu sigana rada matak hariwang ayeuna kusabab panggunaan topéng wajib di sababaraha penjuru dunya. Kalayan fungsina aktip, jam tangan jaga pikeun muka konci iPhone tapi upami fungsi ieu gagal urang kedah lebetkeun kode numerik atanapi cabut topéng ...

Apple parantos ngagarap solusi anu bakal sumping dina pembaruan salajengna

Aranjeunna henteu sacara resmi nunjukkeun tanggal numana vérsi salajengna tina parangkat lunak bakal dileupaskeun pikeun iPhone tapi aranjeunna nunjukkeun ti perusahaan Cupertino yén versi parangkat lunak salajengna bakal ngabenerkeun masalah ieu. Dokumén dukungan internal Apple bocor online sareng diterbitkeun ku média sapertos 9To5Mac nunjukkeun yén Aranjeunna bakal ngabéréskeun lepatna gancang-gancang.  

Apple parantos ngaidentifikasi masalah dimana Muka konci sareng Apple Watch tiasa waé henteu dianggo dina iPhone 13. Anjeun tiasa ningali pesen "Teu tiasa komunikasi sareng Apple Watch" upami anjeun nyobian muka konci iPhone anjeun bari nganggo topéng, atanapi anjeun tiasa ningali Anjeun teu tiasa nyetél konci sareng Apple Watch.

Ieu mangrupikeun warta anu pangsaéna anu tiasa ditampi ku pangguna tina jam tangan Apple anu pinter sareng iPhone anyar 13. Sanaos leres yén dugi ka édisi anu anyar dileupaskeun aranjeunna kedah dilakukeun tanpa sistem muka konci ieu, Apple siap ayeuna masalah. sareng bakal ngabéréskeun gancang-gancang. Malah sababaraha média nunjukkeun yén Versi ios 15.0.1 tiasa dileupaskeun pikeun méréskeun kagagalan ieu dina iPhone 13 anyar. Kami bakal ngantosan éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.