Spotify dugi ka Jepang, pasar paling poténsial saatos Amérika Serikat

Spotify

Spotify nembé ngumumkeun dinten ieu, 29 Séptémber, yén muka sistem streaming musik na di Jepang, pasar musik pangageungna salain ti Amérika Serikat Amérika. Kami sadar alesan pikeun reureuh anu hébat, kami ngabayangkeun yén masalah hukum sareng budaya budaya perlindungan ékonomi, nyarioskeun padumuk nagara anu nuju surup. Parantos 18 sasih ti Spotify muka kantor kahijina di Jepang, sareng dinten ayeuna ngaluarkeun sistem musik streaming kalayan panglobana pangguna di planét ieu, kalayan tandatangan Éropa. Hayu urang tingali di pasar streaming sareng musik digital sacara umum di Jepang.

Salami ieu, numutkeun TechCrunch, Spotify parantos kakonci dina negosiasi sareng perusahaan sareng pamilik hak musik, kalayan maksud nawiskeun naon anu aranjeunna dianggap perjanjian anu saé. Nangingatanapi, saingan anu hébat nyaéta Apple Music, anu mimiti, di nagara dimana Apple ngagaduhan réncang anu hadé pikeun pangguna satia.

Penjualan musik di Jepang ngahasilkeun sakitar $ 3.000 milyar unggal taun, pasar musik kadua pang kuatna di luar Amérika Serikat Amérika. Nanging, halangan utami di Jepang nyaéta aranjeunna umumna masih resep mésér musik digital sareng nyiptakeun salinan nyalira dina CD, langkung milih jasa streaming anu teras nyambung kana internét. Kusabab kitu datangna Spotify ieu tujuanna pikeun ngarobah cara urang Jepang ngartos musik.

Di sisi anu sanésna, Spotify bakal janten hiji-hijina tawaran musik streaming gratis di Jepang, urang parantos terang yén Apple Music henteu nawiskeun langganan gratis, salaku conto. Sadaya ieu datang sakumaha ogé Spotify ngumumkeun yén éta ngagaduhan langkung ti 40 juta pangguna anu mayar, sedengkeun Apple Music nyangkut 17 juta. Pondokna, Spotify gaduh 175 juta pangguna per bulan, halangan hese pikeun musik apel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.