Steve Jobs: The Man Machine, dokumenter anu dikritik pisan

Steve-Jobs-the-man-machine

Cuplikan pikeun film dokumenter salajengna diantara seueur ngeunaan kahirupan mantan CEO Apple Steve Jobs parantos dileupaskeun ayeuna-ayeuna. Pilem dokumenter ieu disebat "Steve Jobs: The Man Machine", numana Oscar Alex Gibney kolaborasi, sareng anu dikritik kasar ku sababaraha batur kusabab visi anu rada aneh anu ditawarkeunana ngeunaan Steve Jobs, nunjukkeun anjeunna salaku jalma sahenteuna sahenteuna sareng rada istiméwa. Kinten-kinten pilem dokumenter ieu difokuskeun pikeun nembongkeun sisi anu langkung poék ti Steve Jobs.

Gibney parantos kéngingkeun Oscar di 2007 pikeun pilem na "Taxi to the Dark Side" sareng nembé nampi ulasan anu hadé pikeun dokumenter na pikeun jaringan AS HBO anu disebut "Going Clear." Pilem ieu bakal pencét bioskop di Amérika Serikat dina 9 Oktober, tapi éta parantos ngajantenkeun penampilan kahijina di Kidul ku festival Film Kulon., dimana saatos ningali éta, Eddy Cue rada kesel, sareng nyarios dina Twitter yén "nyayogikeun pandangan anu akurat sareng alit ngeunaan saha Steve Jobs," nunjukkeun yén pilem éta henteu leres-leres leres ngeunaan saha Steve Jobs éta.

Pilem dokumenter 120 menit ieu parantos disebut-sebut salaku évaluasi ulang saha Steve Jobs anu bakal ngareuwaskeun seueur. Baheula bulan ieu yén trailer pikeun pilem anu bakal nunjukkeun sisi anu pang pait sareng dramatis dina kahirupan Steve Jobs dileupaskeun. Tanpa ragu, sanaos tiasa pikaresepeun pisan pikeun seueur, leres yén seuseueurna urang ngan ukur terang ngeunaan Steve naon anu parantos aranjeunna carioskeun ka kami sareng éta henteu seueur, kanyataanna, dina kaseueuran kasus aranjeunna ngan ukur nawiskeun visi anu hébat saha anjeunna. Padamelan, sering nunjukkeun anjeunna salaku ikon.

Pecinta Apple moal ngagaduhan pilihan tapi angkat ka bioskop ningali "Steve Jobs: The Machine Man" anu kedah dicarioskeun ka urang, pikeun ningali naon anu ditawarkeunna ngeunaan kahirupan batur anu penting pisan sapanjang sejarah Apple sareng dunya. téknologi sacara umum.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.