Steve Jobs henteu hoyong budakna janten iFans

jobs Steve

Sanaos éta Pangadeg Apple Seueur kapribadianana dipikaterang tina seueur wawancara, buku, sareng bahkan tina pilem anu ngahasilkeun kontropérsi taun ieu, leres yén detil hirupna anu dugi ka ayeuna mangrupikeun rahasia anu leres masih kénéh kaluar. Saleresna dinten ieu urang parantos pendak anu paling henteu panasaran. Kami ampir tiasa nyarios yén sahenteuna dina kesan anu mimiti ngabales paribasa: «di imah panday, péso kai».

Steve ngagaduhan tilu murangkalih, dua diantarana rumaja nalika anjeunna pupus. Sareng dina sababaraha waktos wartawan naroskeun ka anjeunna ngeunaan hubungan anu pangleutikna sareng téknologi, ogé ngabimbing anjeunna nuju bagian tina target pemirsa perusahaan. Reuwasna sumping nalika Steve Jobs sadar yén murangkalihna - sahenteuna budak leutik - henteu nganggo produk anu didesain ku perusahaan anu dioperasikeunana. ¿Pendiri Apple parantos gélo? Henteu leres-leres pisan. Nalika anjeun ngartos naha, anjeun bahkan tiasa satuju sareng anjeunna.

Éta sanés anu di Kulawarga Steve Jobs henteu rutin nganggo produk AppleSabalikna, Steve sareng istrina resep resep waktos kulawarga bari henteu kedah teras-terasan gaduh telepon sélulér, tablet atanapi alat sanés anu aya. Éta sababna barudak ngora teu sadar iPad nalika mimiti dileupaskeun. Éta kadéngéna gélo, tapi perkawinan éta jelas yén aranjeunna kedah nganggo téknologi ngan ukur supados hirup langkung gampang, tapi henteu janten ultrafan Apple anu mana waé sareng alatna sareng mopohokeun hal-hal anu leres-leres penting dina kahirupan.

Luar biasa leres? Utamana upami urang ngémutan yén Apple ngajual yén produk na kedah dimana-mana sareng sepanjang waktos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.