Tés batré IPhone 13 Pro nunjukkeun waktos runtuhna

Batré tina iPhone 13 anyar

Salah sahiji novelty anu dibawa iPhones anyar nyaéta kapasitas anu langkung ageung dina batréna, dimana, sakumaha diumumkeun dina Keynote pamungkas, modél Pro ngagaduhan kanaékan panggedéna numutkeun anu sateuacanna, iPhone 12. Kusabab aranjeunna mimiti ngahontal masarakat umum kamari sareng sababaraha dinten sateuacan sadayana Youtubers sareng anu untung anu Apple Kirimkeun modél anjeun pikeun ditayangkeun, teu saeutik sababaraha video anu parantos kami tingali ngeunaan unboxing, tés kaméra atanapi ngabandingkeun warna. Ayeuna video panggunaan alat ogé bakal kaluar sareng Kami parantos gaduh analisis batré anu munggaran tina iPhone 13.

Kamari, Arun Maini ngabagi video énggal dina saluran Youtube na, Mrwhosetheboss, un Tés batre pikeun sadaya modél iPhone 13 ngabandingkeun durasi na sareng muatan tunggal vs modél lami alat. Arun ngajelaskeun yén anjeunna parantos teras nyobian ngajaga setélan anu sami pikeun ngalaksanakeun tés, dimana iPhone anu diuji ngagaduhan kapasitas batré puncak 100% sareng intensitas kacaangan anu sami.

Sanaos leres yén tés ieu sanés tés ilmiah sareng tepat, Aranjeunna ngalayanan kami pikeun orientasi nyalira ngeunaan kapasitas iPhone sareng tiasa ngartos naon anu tiasa ngajantenkeun urang dina kahirupan sadidinten.

Teu anéh, anu meunang "perang" ieu pikeun kapasitas luhur nyaéta iPhone 13 Pro Max, anu nunjukkeun kapasitas masif ku tahan 9 jam sareng 52 menit batréna dina panggunaan kontinyu. Maini nunjukkeun yén éta mangrupikeun kapasitas batré panggedéna anu anjeunna parantos tiasa tés dina hirupna. Hasil tina tés ieu sapertos kieu:

  1. iPhone 13 Pro Max: 9 jam sareng 52 menit
  2. iPhone 13 Pro: 8 jam sareng 17 menit
  3. iPhone 13: 7 jam sareng 45 menit
  4. iPhone 13 mini: 6 jam sareng 26 menit
  5. iPhone 12: 5 jam sareng 54 menit
  6. iPhone 11: 4 jam sareng 20 menit
  7. iPhone SE 2020: 3 jam sareng 38 menit

Kapasitas iPhone 13 mini héran sanaos jauh langkung alit tibatan lanceuk-lanceukna, ngaleuwihan bahkan iPhone 12. Sésa klasifikasi henteu matak héran, ku cara staggered ti modél Pro, nepi ka mini sareng tungtungna model samemehna ogé komputer dumasar kana "umur".

Jalma anu untung anu parantos gaduh iPhone anyar bakal nampi kapasitas anu saé éta éta moal ngajantenkeun anjeun peryogi colokan (sahenteuna) salami sadidinten komo sakedik deui, gumantung kana pamakean anjeun. Upami anjeun pikir yén uji Maini henteu akurat teuing sareng batré anjeun langkung lami atanapi kirang ti anu dituduhkeun, tinggalkeun koméntar kami!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.