Taiwan nyiapkeun kadatangan Apple Pay

apel kuadrat mayar 2

Sanaos sigana Spanyol parantos ragrag tina daptar nagara anu sacara teori ieu bentuk pembayaran éléktronik anu anyar kedah sumping sateuacan akhir taun, nagara-nagara anyar janten gaganti urang. Nagara pangénggalna anu ditambihan kana daptar nyaéta Taiwan, dimana komisi anu ngawaskeun lembaga kauangan nagara parantos masihan payun pikeun aplikasi bank nagara pikeun ngamimitian nawiskeun Apple Pay ka konsuménna, sakumaha dilaporkeun ku DigiTimes. Sakumaha biasana, mimitina bentuk pembayaran ieu ngan ukur bakal dikaitkeun sareng kartu kiridit sareng ka hareupna bakal ngamungkinkeun panggunaan kartu debit, tapi henteu dina tanggal anu dijadwalkeun pikeun diluncurkeun.

Numutkeun ka DigiTimes, Apple Pay tiasa ngawitan ngalayanan opat bank: CTBC Bank, Cathay United Commercial Bank, E. SUN Commercial Bank sareng Taishin International Bank. Wangun ieu tina mayar ku iPhone atanapi Apple Watch bakalan sayogi di Taiwan sateuacan akhir taunSahenteuna éta mangrupikeun rencana duanana ti pihak Cupertino sareng bank anu aya.

Bulan kamari, sapoé saatos ngenalkeun iPhone 7, Apple Watch Series 1 sareng 2 sareng AirPods, Apple Pay mimiti ngalayanan Swiss, tapi éta ogé nawiskeun kamungkinan ngaasosiasikeun sadaya pameseran iTunes ku tagihan telepon, pilihan énggal anu ditawarkeun Apple di seueur nagara di dunya. Nagara-nagara salajengna pikeun tiasa ngamangpaatkeun cara anyar ieu kanggo mayar iTunes nyaéta Rusia sareng Hong Kong.

Jelas éta Apple museurkeun usahana pikeun nawiskeun Apple Pay sareng cara mayar pamayaran iTunes urang liwat tagihan telepon di nagara-nagara anu leres-leres gaduh pangsa pasar langkung luhur tibatan perusahaan di Spanyol, sakumaha dilaporkeun sababaraha kali ku kepala Apple Pay, janten urang leres-leres tiasa ngantosan ngagolér, datangna bentuk pembayaran anyar ka Spanyol sareng sésana. nagara-nagara anu nyarios Spanyol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Iban Keko cenahna

    American Express parantos ngumumkeun langkung ti saminggu katukang dina halaman wéb na kadatangan Apple Pay di Spanyol.