Taylor Swift bagja sareng 3 bulan gratis Apple Music

taylor-swift-apel

Taylor Swift henteu ngan ukur henteu resep ka pamanggih Apple Music masihan tilu bulan langganan pikeun pangguna supados aranjeunna tiasa mutuskeun naha tetep sareng jasa musik streaming anu bakal dimimitian dina 30 Juni, tapi ogé nyandak tindakan pikeun ngalawan, Album "1989" Taylor Swift moal sayogi dina Apple Music salami tilu sasih sidang. Peryogi Perhatosan Taylor Swift anu biasana diperhatoskeun dina manuver anu panganyarna ku penyanyi.

Taylor Swift parantos ngajelaskeun dina Tumblr dirina yén anjeunna ngahargaan Apple pikeun sagala rupa anu parantos dilakukeun pikeun dunya téknologi, tapi numutkeun anjeunna, istilah-istilah sidang gratis Apple Music anu ditawarkeun salami tilu bulan henteu adil. Anjeunna henteu cocog yén seniman henteu ngeusi batre pikeun baranahan anu dilakukeun salami tilu bulan sidang, kanyataanna, anjeunna usaha pikeun nyarios yén Apple ngagaduhan artos kanggo ngahémat éta (saolah-olah anjeunna henteu ngagaduhan artos kanggo nyayogikeun sababaraha musikna, ku artos éta ngagaleuh buntut na).

Sanés perkawis kuring, kabeneran éta albeum kalima kuring sareng kuring tiasa ngadukung diri, band sareng tim kuring. Éta ngeunaan seniman atanapi band énggal anu nembé ngaluarkeun single kahijina sareng moal mayar kanggo éta, ngeunaan komposer ngora éta anu nembe ngagaduhan potongan kahijina sareng tiasa nutupan hutangna berkat royalti. Produser damel teu lelah pikeun berinovasi sareng nyiptakeun, sapertos anu dilakukeun ku para inovator Apple, tapi aranjeunna pura-pura yén jalma anu ngahaturkeun diri kana musik henteu dibayar - Taylor Swift

Sadaya ieu bakal asup akal, upami sanés kanyataanna sakali deui anjeunna ngan hiji-hijina anu humandeuar ngeunaan kaayaan anu teu aya anu parantos ngadu'a, langkung-langkung ngan sapuluh dinten saatos diluncurkeun. Nyatana, éta sanés pertama kalina Taylor Swift ngagaduhan "masalah" sareng perusahaan streaming musik. Pondokna, tanpa ragu kaleungitan hébat pikeun Apple Music (nyekel ironi).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

28 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos Suarez Pazos cenahna

    Hapus sadaya musik anjeun tina iTunes, sareng ti Spotify sareng situs sanés. Sareng ku omong, tong dilebetkeun kana radio atanapi televisi, jalma-jalma tiasa ngupingkeunana gratis! Pasang CD plastik lucu anu praktis teu aya anu hoyongeun di toko deui sareng éta waé.
    Éta gampang.
    Sareng pikeun catetan, kuring resep rékamanana, tapi kuring henteu pati ngarti ngeunaan keluhan ngeunaan saurang jutawan awéwé kusabab karyana tiasa langkung gampang pikeun nontonna, nyaéta anu janten jutawan.

    1.    Victor Alfonso Toledo cenahna

      Langkung jutaan hoyong awéwé gélo ieu, kuring ngarti yén éta mangrupikeun musikna sareng anjeunna hoyong ngeusi batre pikeun hak-hakna tapi anjeunna ngagedéan, hal anu pangpayunna kuring pikir yén anjeunna parantos gaduh cekap artos pikeun klaim jinis ieu, sapertos anu anjeun carioskeun , tangtosna ... nempatkeun musik anjeun pikeun dijual dina halaman wéb anjeun nyalira sareng dipiceun tina sadaya situs sanés sareng ayeuna, tingali kumaha jalanna. P.S. Kuring ogé resep musikna tapi hé

  2.   Juanmi cenahna

    Naha anjeun henteu resep Taylor Swift? Sanés ogé kuring ... Tapi salaku jalma murangkalih anjeunna gaduh sakedik: éta bisnis, artos na anjeunna nandeskeun kumaha anjeunna hoyong ngalakukeun éta.

  3.   Mikel cenahna

    Bau kurangna objektivitas dina tulisan ti kajauhan. Kuring leres-leres nentang ukuran anu parantos dilakukeun ku Taylor, kumargi di luhur ninggalkeun jalma anu mayar jasa (sabab bakal aya jalma anu bakal mayar saatos tilu sasih éta) tanpa tiasa ngaaksésna (tangtosna aranjeunna tiasa unduh sacara haram , tangtosna), tapi éta henteu hartosna yén anjeunna tiasa ngalakukeun naon anu dipikahoyong, anjeunna langkung resep ngajual albeum na éta (sareng anjeunna henteu ngajual sakedik kanggo nyarios, éta mangrupikeun albeum terlaris anu dirilis dina 2014) sareng lamun maca leres, anjeunna henteu wadul ngeunaan tilu bulan uji coba nyalira, tapi Apple henteu mayar seniman dina tilu bulan éta, sareng anu leres-leres kapangaruhan mangrupikeun seniman alit (sanaos saur kuring mah ngagedéan, kusabab tilu bulan henteu panjang éta). Henteu diperyogikeun pikeun cara sapertos kitu nalika nyerat berita, tapi hé, sareng kuring ogé ambek ku ukuran anu parantos dilaksanakeun.
    Pokokna, kuring ngarepkeun anjeunna bakal sadar sareng akhirna nyebarkeun albeumna dina Apple Music (albeum anu hébat saur kuring, saliwatan).

  4.   Allan Fernandez cenahna

    Jago lumayan musikna nyaéta sampah ... Anjeunna teras-terasan nyanyi ngeunaan lalaki anu salah haha

    1.    Manuel Espinosa cenahna

      Sahenteuna anjeunna tiasa nyerat kalayan saé.

  5.   Yesus cenahna

    Lereskeun kuring upami lepat, kuring henteu terang pisan ngeunaan éta sareng kuring ngan ukur bakal nyarios tina titik anu kuring tingali.
    Mimiti anjeunna tiasa ngalakukeun naon waé anu dipikahoyong ku musikna, sigana mah hakna - atanapi jalma na - pikeun mutuskeun naon anu pangsaéna numutkeun ideu aranjeunna. Aya anu ngadukung anjeunna sareng anu ngritik anjeunna.

    Pikeun kuring salaku "énggal" dina musik ieu, kanyataan saderhana yén aranjeunna nempatkeun "lagu-lagu kuring" dina platform sapertos iTunes atanapi persaingan AND ngenalkeun dirina sorangan, numutkeun kuring langkung ti cukup pikeun anu diberkahan 3 bulan.
    Tungtungna upami anjeun "nempelkeun" sareng ngadamel albeum anu saé, kusabab platform éta anjeun bakal gaduh kasempetan kanggo ngajual sareng ngasilkeun artos engké.

    Jujur, kuring henteu nyangka aya jalma anu "moal salamet" kusabab iTunes henteu mayar salami 3 bulan, hartosna ... Upami anjeun henteu aya di iTunes, naha hal sapertos kieu bakal menyakiti anjeun ... Langkung resep didangukeun dimana-mana ...

    Pokokna unggal pendapat dihormat, tapi kuring pikir anjeun kedah ningali pro sareng kontra dina ieu.
    Salam!

  6.   Josep Ribelles Sancho cenahna

    Éta moal nyandak nanaon deui, masa depan digital.

  7.   Scl cenahna

    Nya, saatos nguping seueur keluhan. Naha Apple henteu masihan sadayana 3 bulan alat gratis teras ngantepkeun aranjeunna mutuskeun naha tetep atanapi henteu. Éta masing-masing anu protés naha aranjeunna henteu damel 3 bulan gratis sareng upami bos resep kumaha aranjeunna ngalakukeunana, aranjeunna nyewa anjeunna (bakal aya langkung ti hiji). Gampang pisan mesen ku artos batur. U2 ogé «nyerah» albumna tapi iraha aranjeunna dibayar sateuacanna?

  8.   Fhys cenahna

    Musik jalma ieu pikareueuseun. Saur kuring moal aya anu sono ka anjeunna. Anjeun parantos nyobian ngarusak peluncuran jasa Apple, tapi ieu mangrupikeun komunitas anu ngagaduhan ratusan panyanyi, sareng ieu mangrupikeun jalma goréng anu maénkeun salaku penyanyi.

  9.   Ivan cenahna

    Abdi henteu terang saha waé éta wera

  10.   Andres Vargas Viasus cenahna

    Kuring pikir nalika aranjeunna mimiti mayar anjeunna nalika éta henteu deui gratis #applemusic anjeunna badé masihan artos éta ka seniman énggal anu anjeunna bela pisan !!!!

  11.   Memo Glez Rmz cenahna

    Awéwé ieu ngagurukan endog macan !!!!.

  12.   Carlos J cenahna

    Paduli kumaha umur budak awéwé atanapi naha anjeunna nyanyi langkung saé atanapi langkung goréng (anu sigana mah argumen anu PENTAS anu henteu aya hubunganana sareng poko anu dimaksud), seueur anjeun didieu anu ngalahirkeun anjeunna kusabab kaputusan anu parantos dilakukeun, tapi pastina anjeun bakal nyarios leres pikeun nawiskeun padamelan gratis anu tuangeun salami 3 sasih, teu paduli sabaraha artos anu anjeun gaduh …… kumaha seueur jalma munafik.

  13.   Carlos J cenahna

    Ku jalan kitu, éditor berita, anjeun nunjukkeun profesionalisme SANGKAT SIKIT jeung tagline dina akhir tulisan. Paling-paling, anjeun bakal 'alus' upami anjeun nyarios antara garis yén anjeunna sanés seniman anu anjeun resep, tapi ti dinya nyarios yén 'éta moal janten karugian anu hébat pikeun Apple Music' janten teuing baseuh (jeung tilelep), anjeunna mangrupikeun seniman anu kawéntar sareng pastina bakal aya anu henteu nyewa jasa Apple kusabab henteu kalebetna (kuring sareng seueur jalma bakal ngalakukeun hal anu sami upami salah saurang seniman favorit urang henteu aya).

    Dina halaman wéb ieu sigana saha waé anu bertentangan sareng Apple atanapi nyalin ideu atanapi bagian tina desain perusahaan ieu anjeun kedah ngalahirkeun (kuring ngartos yén halaman wéb na tentang Apple, tapi ogé anjeun nyarioskeun perkawis perusahaan sanés nalika anjeun resep ), nalika Apple Anjeunna sanés Indung Teresa ogé sareng anjeunna ogé parantos gaduh (sareng gaduh) carita na kertas anu disumputkeun, sapertos unggal raksasa anu sanés dina industri.

    Kuring nyarankeun kirang fanatisme sareng ngajantenkeun halaman janten média inpormasi anu kompeten.

    1.    Alfonso Urang Sunda. cenahna

      Ha ha ha, naha anjeun ngawartosan atanapi anjeun ngawartosan ??? Nya, kuring henteu acan ngalaman gelut dina blog ieu kusabab ngritik iPhone 5C, tapi helluva gelut bahkan sareng kepala redaksi.

      Éta mangrupikeun hal anu janten blog anu didaptarkeun pikeun nawiskeun inpormasi ngeunaan produk Apple sareng anu sanés pikeun bertindak salaku clapper tina mérek ieu sareng ngabéla anu teu jelas yén buta ieu, parantos, atanapi tiasa ngalakukeun di luhur lapisan langit sareng nyobian ngarusak sareng ngahinakeun (sapertos kieu) jalma anu "wani" ngritik sababaraha tindakan di pihak perusahaan.

      Ngeunaan masalah ieu pikeun kuring jelas pisan ... Artis ieu tiasa kéngingkeun ratusan jutaan dolar, saé atanapi goréng, tapi anjeunna henteu kedah mikeun kreasi na salami 3 bulan kusabab pihak katilu hoyong ngamajukeun jasa na. Anjeunna ogé naékkeun éta ku alesan anu narik pisan, kumargi memang ukuran ieu panginten henteu nganyenyeri teuing anjeunna, tapi sakumaha anjeunna saé pisan nyarios ka sadaya seniman anu nyebarkeun jomblo anu munggaran sareng sacara alami hoyong ngecas karyana, éta ngancurkeun aranjeunna. Naha aya diantara anjeun anu masihan 3 bulan damel heula ka bos anjeun ku éta anjeunna tiasa ningali naha anjeunna resep kumaha anjeun ngalaksanakeunana? Nya ieu praktisna sami.

      Pokokna Apple parantos mundur sareng blog parantos nyebarkeun berita ngabela karya saé Apple sareng ayeuna nunjukkeun Taylor Swift salaku salah saurang pahlawan. Jelas yén Éntri ditulis ku éditor sanés ku éta hal éta henteu katingali teuing.

      Sakumaha anu kuring carioskeun dina waktos éta, berita parantos lami lirén janten blog inpormasi janten blog propaganda kasar. Upami kuring masih lebet ka dieu éta ngan saukur ningali berita anu ditepikeun ku Apple. Tangtosna, koméntar ngeunaan kualitas, kinerja, jsté, sareng sajabana, ngeunaan produk, anjeun kedah nyandak éta sareng pinset sabab henteu pernah, sareng maksad kuring henteu pernah, bakal dikritik teu paduli kumaha aranjeunna pantes. Éra, tapi ...

      1.    Pablo Aparicio cenahna

        Hai, Alfonso. Abdi éditor anu sanés. Kuring mastikeun yén henteu aya anu nyaritakeun naon anu urang kedah nyarios sareng teu aya anu kedah urang laksanakeun pikeun ngajantenkeun langkung atanapi kirang diperhatoskeun. Éta pendapat kuring sareng anu sanésna ti panulis anu sanés. Entong milarian tilu suku ka ucing.

      2.    Miguel Hernandez cenahna

        Wilujeng énjing Alfonso.

        Maca kritik anjeun kana padamelan kuring kuring tiasa ngartos yén anjeun teu acan maca kaseueuran tulisan kuring. Gampang dibaca dina kanyataanna, tapi kusabab seueur anu henteu ngartos éta kuring ngajelaskeun.

        - Abdi henteu resep atanapi henteu resep kana musik budak awéwé ieu. Kuring pastina sanés penggemar musik komérsial.
        - Gadis ieu nyarios yén APPLE kedah BAYAR musisi salami tilu bulan tés dina alesan "Apple seueur artos."
        - Urang émut yén APPLE henteu nyimpen artos salami tilu bulan éta kusabab GRATIS.

        Posisi éta sigana égois pisan ka kuring, sareng upami anjeun ngawartosan nyalira sakedik dina dunya musik, sanés mangrupikeun waktos munggaran mojang ieu angkat budak anu sami, permusuhan dirina ngalawan SADAYAN jasa musik streaming anu jelas, naon Éta nunjukkeun yén anjeun langkung paduli kana artos tibatan kanyataan yén jalma anu henteu tiasa mésér CD anjeun tiasa ngupingkeunana. Nanging Apple parantos ngahasilkeun, anu nunjukkeun langkung seueur nilai tibatan dirina.

        Sareng upami anjeun hoyong mendakan postingan MIOS (panulis blog ieu) ngritik Apple, anjeun kedah masihan sababaraha lop diri, di dieu ku iPad News, dimana anjeun bakal mendakan seueur tulisan anu ngritik App Store contona, sareng nembé lumayan kritis sareng ios 9. Hayu urang ngobrol sacara sadar. Salam sareng kuring miharep anjeun teraskeun maca kami.

    2.    Miguel Hernandez cenahna

      Wilujeng enjing Carlos.

      Anjeun pastina leres, kuring henteu nolak. Sing salamet.

  14.   Anti Padamelan cenahna

    tapi pastina anjeun bakal nyarios leres pikeun nawiskeun padamelan gratis anu tuangeun salami 3 sasih, teu paduli sabaraha artos anu anjeun gaduh …… kumaha seueur jalma munafik.

    Diskusi parantos réngsé, koméntar di luhur tetep seueur jempé.

    Teu aya, leres pisan teu aya anu masihan padamelanana. Kami pameget pisan Slayer sareng aranjeunna henteu kantos masihan tiket, sareng kuring satuju sareng aranjeunna.

    Hiji-hijina hal anu murangkalih di dieu nyaéta ngagaleuh (atanapi gaduh sepuh anjeun) telepon anu hargana langkung ti $ 700, sareng hoyong barang gratis atanapi anu langkung parah, ambek kusabab aya anu naroskeun padamelan anjeun pikeun hormat.

  15.   Vaderiq cenahna

    Éditor halaman ieu sareng pamekar Aplikasi sami, masihan padamelan sareng usaha salami 3 sasih. Teras sumping sareng ngritik kalayan akal. Sareng henteu sapertos penggemar anu frustasi kaleungitan pantun (Apple). Barina ogé, masing-masing ngaduruk neuron pamungkasna sareng ngarusak cul-o na pikeun ningkatkeun diri dina kahirupan sahingga perusahaan jutaan dolar (Apple) sumping sareng nyarios ... anjeun badé masihan kuring 3 bulan pertandingan cul-o anjeun Anjeun masihan diri salaku nonoman pikeun ngahontal dimana anjeun aya. Sedengkeun Taylor gaduh seueur artos, tapi ogé Apple. Ladenan streaming ti Apple, éta mangrupikeun ciptaan aranjeunna, janten tanggel waler pikeun istilah anjeun nyalira, upami anjeun masihan 3 bulan, laksanakeun tina kantong anjeun. Kusabab éta Aplikasi anjeun. Sanés ti Taylor. Sareng tangtosna kuring resep ka Taylor.

  16.   Enrique Gonzalez cenahna

    1989 mangrupikeun salah sahiji albeum karesep kuring, tapi keukeuh ieu pikeun teu aya di tempat munggaran di Spotify sareng ayeuna pabalatak anu sami sareng Apple Music sigana pikareueuseun kuring sareng bahkan langkung parah nalika nyababkeun panyababna di seniman indie ... Duit lapar.

  17.   elpaciEl cenahna

    Ati-ati naon anu anjeun nyarios yén batur nalika anjeunna janten déwan "Podemos" aranjeunna bakal ngajantenkeun anjeun mundur kusabab ngahina tanpa rhyme atanapi alesan. Di balé kota kuring di majelis kami parantos mutuskeun yén saha waé anu resep kana Taylor Swift bakal mayar catetan ku paningkatan pajak sakedik pikeun pangusaha perbudakan liberal anu ngan ukur mikirkeun artos na 😉

  18.   Alberto cenahna

    Koméntar anu kuring kantos baca ngagaduhan sudut pandang anu saé pisan, saur kuring kuring henteu satuju pikeun ngabandingkeun karya seniman sareng padamel sabab éta hal anu bénten pisan, leres yén kuring moal damel 3 bulan gratis gratis saha waé tapi dina titik kuring Traylor Swift henteu seueur kaleungitanna sabab anjeunna parantos gaduh jutaan na, sabaraha seniman atanapi band anu ngantosan kasempetan kanggo hiji stasiun radio pikeun nempatkeun lagu-lagu na dina hawa, anu sanés bahkan bakal mayar upami aranjeunna henteu mayar pikeun nempatkeun lagu-lagu na, upami lepat kuring teu émut anggota Slayer kedah nanem modal tabunganna pikeun ngahasilkeun albeum munggaranna sareng anjeun ningali sakumaha jauhna aranjeunna sumping, tah ieu pendapat kuring

  19.   Miguel Hernandez cenahna

    Wilujeng énjing Vaderiq.

    Anjeun teu kedah sumpah anjeun cukup kipas Taylor. Tapi kuring ngingetan yén participle pasif tina "BREAK" nyaéta "BROKEN" sareng sanés "BROKEN", sareng halaman ieu kabuka pikeun sagala jinis debat (sapertos biasa), tapi tetep dina kerangka hormat sareng sopan. Punten minuhan sababaraha syarat anu diperyogikeun pikeun ngabagi pendapat di dieu.

    Salam sareng hatur nuhun.

  20.   Alejandro cenahna

    Urang tingali. Kuring ningali yén seuseueurna henteu ngartos perkawis éta.
    Mimiti, kuring sanés kipas tina gadis ieu, jauh ti éta. Ngartos kuring, seniman ngarujuk ka seniman sareng komposer sanés anu nembé ngamimitian di pasar musik. Logis pisan naon anu dikedalkeun ku mojang éta sareng kuring yakin yén anjeunna mangrupikeun jalma anu kedah pencét méja kumargi anjeunna mangrupikeun seniman kalayan transendensi anu luar biasa. Salaku tambahan, pangaruhna kana hal éta ngajantenkeun Apple nyalira ngarobih rencana. Hapunten abdi tapi, bravo pikeun mojang ieu. Kusabab upami seniman anu haliber langkung low nyatakeun dirina, (anu anjeunna sebutkan) ka Apple, aranjeunna moal mindahkeun hiji rambut.

    Ayeuna, éta langkung jelas sakedik sigana mah.

  21.   vaderiq cenahna

    Miguel Hernandez nalungtik dina RAE «Rompido» aya anjeun bakal mendakannana. Kumaha waé ogé, koméntar kuring tiasa kahartos, upami anjeun henteu ngartos, anjeun bakal ngabayangkeun diri anjeun dina kaayaan serius dimana anjeun mendakan diri. Atanapi kuring henteu naroskeun pikeun ngabenerkeun éjahan kuring, naon anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngabenerkeun diri anjeun upami anjeun milari "hormat sareng pendidikan" Kéngingkeun éta kusabab kuring sanés ngan ukur saurang anu ngritik halaman ieu sareng jalma-jalma anu aya di tukangeunana.

  22.   kerofaes cenahna

    Miguel Hernandez upami anjeun hoyong hormat, diajar anu mimiti hormat. Nya, naon anu anjeun tulis dina blog ieu pisan subyektif sareng kurang hormat ka seniman ieu.