Telegram bakal ngaluncurkeun panggilan video kelompok dina Méi payun

Panggilan pidéo grup dina Telegram

Éta layanan tina olahtalatah Telegram parantos janten salah sahiji platform anu paling maju di pasar. Kalayan pembaruan anu hébat sareng langkung ti ngan ukur fungsi anu rapih, éta ngajantenkeunana mangrupikeun salah sahiji alat anu paling sering dianggo ayeuna. Sababaraha dinten ka pengker aranjeunna ngumumkeun datangna dua aplikasi wéb anu tiasa aksés kana jasa tina panyungsi naon waé: tanpa fasilitas sareng desain modéren anu ngambah pangguna. Sababaraha jam ka tukang panyipta Telegram ngumumkeun kadatangan panggilan video grup kana aplikasi kalayan fitur tambahan anu saé sapertos pembagian layar, pembatalan noise sareng seueur deui, nempatkeun aplikasi sapertos Zum dina periksa.

Pidéo grup anu beunghar ku fitur dina Telegram

Nyarios ngeunaan nélépon pidéo, urang bakal nambihan ukuran pidéo kana obrolan sora urang dina bulan Méi, ngajantenkeun Telegram platform anu kuat pikeun nelepon video grup. Babagi layar, énkripsi, pembatalan noise, desktop sareng dukungan tablet - sadayana anu anjeun tiasa ngarepkeun tina alat konferensi video modéren, tapi nganggo antarbeungeut pangguna tingkat Telegram, kagancangan, sareng énkripsi. Tetep di dieu!

Ieu pernyataan anu dikirimkeun ku CEO sareng pencipta Telegram Pável Dúrov dina na saluran pribadi. Di jerona anjeun tiasa ningali pengumuman resmi panggilan video grup anu bakal sumping kana Telegram dina sasih Mei. Sanaos pengumuman yén fungsi éta nuju dikerjakeun parantos didamel sababaraha bulan ka pengker, urang parantos terang pasti yén alat anyar ieu bakal sumping dina aplikasi dina sababaraha minggu ka payun.

Sakumaha anu parantos urang tingali dina pidéo yén anjeunna parantos nempel kana saluran pribadina, urang tingali kumaha panggilan video kelompok pakait sareng saluran sora, ngajaga antarbeungeut anu cukup sami. Aya cara anu béda pikeun ningali telepon sareng kaméra anu urang hoyong tingali tiasa dipilih gumantung kana pangguna anu kami hoyongkeun dina layar kami.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara mindahkeun pesen WhatsApp anjeun ka Telegram

Dúrov ogé parantos ngumumkeun éta panggilan video kelompok bakal ngagaduhan pilihan anu hadé pikeun nungtun aplikasi ogé janten pilihan sanés alat profesional. Anjeun tiasa ngabagi layar anjeun, anjeun tiasa ngabolaykeun sora nalika urang ngobrol, sareng éta bakal cocog sareng pilihan seluler sareng desktop. Salaku tambahan, éta ogé parantos mastikeun yén adaptasi tina fungsina nuju disiapkeun pikeun platform wéb anu diluncurkeun sababaraha minggu ka pengker.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.