The Lord of the Rings: Perang nambihan lima acara pikeun ngagungkeun Natal

Lord of the Rings: Perang

Pangembang NetEase hoyong ngagungkeun Natal ieu sareng sadaya pamaén tina judul anyar JRR Tolkien The Lord of the Rings: War. Salila poé ieu, urang bisa meunang runtuyan ganjaran ku ngarengsekeun puzzles, maén bingo atanapi pilari peta nu, maranéhna ngomong, nyumputkeun harta a. Sakabéh acara ieu dirancang pikeun meunangkeun dina sumanget libur salila poé ieu.

The Lord of the Rings: War bakal masihan fans kunjungan khusus ti komandan misterius musim ieu. Éta kabéh bakal datang dieusian ku hadiah unggal poé pamaén mana online, sahingga Festival Joglo malah leuwih joyous.

Henteu janten kirang, Bilbo ogé ngagungkeun dinten ieu sareng anjeunna tantangan teka, Dimana pamaén tiasa nyobian ngalengkepan sapuluh ganjaran bingo pikeun meunangkeun husus Bilbo urang Riddles bonus.

Di sisi séjén, pamaén ogé bisa meuli hiasan ngagunakeun tikét hiasan pikeun Dek tangkal Yule raksasa di Hobbiton sareng kéngingkeun ganjaran kamajuan hiasan.

Sajaba ti éta, maranéhna bakal tiasa kick off taun anyar kalawan a pihak badag salila perayaan kembang api di Hobbiton ti 31 Désémber nepi ka 1 Januari.

Siap meunang dina sagala senang? Gusti tina Cingcin: Perang geus sadia pikeun diundeur dina IOS App Storedina Toko Toko sareng dina Play Store Google pikeun alat Android.

Éta sayogi kanggo anjeun ngundeur sagemblengna bebas sarta ngawengku purchases dina aplikasi. Upami anjeun resep karya JRR Tolkien, naon anu anjeun ngantosan pikeun nyobian judul ieu?

The Lord of the Rings: War (AppStore Link)
Lord of the Rings: Perangbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.