Tim Cook negeskeun yén Apple Pay bakal ngaleuwihan volume transaksi PayPal

Apple Pay parantos janten salah sahiji topik utama sawala dina rapat pemegang saham kuartal ékonomi katilu Apple. Ladénan anu bakal tuang taneuh gancang ka PayPal, salah sahiji jasa pembayaran digital paling dikenal di dunya. Sareng éta ngahakan aranjeunna dina jumlah pangguna sareng transaksi. Saatos luncat kami ngawartosan langkung seueur ngeunaan perang ieu pikeun hégemoni transaksi ékonomi digital.

Salaku urang ngawartoskeun anjeun, Tim Cook hoyong ngabandingkeun Apple Pay sareng PayPal, da leres aya sasaruaan tapi éta jasa kalayan poin anu béda. Apple Pay parantos ngahontal jumlah transaksi anu langkung ageung tibatan PayPal (aranjeunna parantos ngahontal 1 milyar transaksi per bulan kalayan ayana di 47 pasar), tapi anu leres nyaéta PayPal henteu hoyong pisan janten "dompét" digital sadidinten urang, langkung difokuskeun kana transaksi ngalangkungan internét. Apple Pay ogé, tapi tina sudut pandang kuring, hiji hal teu aya hubunganana sareng anu sanés.

Dumasar kana kinerja saparapat Juni, Apple Pay ayeuna nambihan langkung seueur pangguna énggal tibatan PayPal, sareng volume transaksi bulanan naék opat kali langkung gancang.

Tim Cook ogé hoyong netelakeun kamekaran gancang Apple Pay dina sistem transportasi di panjuru dunya. Jasa ieu ayeuna dina sistem transportasi tina Portland, sareng Cook parantos negeskeun deui yén Apple mimiti ngagulung pikeun sistem transportasi Ny.

Di Amérika Serikat, salaku tambahan kana hasil integrasi kana sistem transportasi Portland dina Méi, kami ngamimitian ngalebetkeun angkutan New York City sareng éta bakal diluncurkeun di Chicago akhir taun ayeuna. Di Cina, Apple Pay ngaluncurkeun kartu pamayaran kanggo Didi, panyadia transportasi panumpang panggedéna di dunya.

Sakumaha anu kuring parantos saurkeun, integrasi transportasi mangrupikeun supir utama adopsi dompét digital anu langkung lega, sareng kami bakal ngajaga momentum ieu pikeun ngabantosan pangguna ngantunkeun dompét na di bumi dina langkung seueur kaayaan.

Urang bakal ningali panarimaan Apple Card anyar, bakal diluncurkeun salami bulan Agustus sareng pasti bakal janten anu munggaran anu hadé pikeun Apple Pay. Éta sasarengan sareng kamekaran dina sistem transportasi ngajantenkeun kami patarosan: saha anu hoyong teras-terasan ngagaduhan kartu fisik?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ngarobih cenahna

    Bal kuring, teu masak ogé henteu percanten ka ieu, janten saderhana nyarios dimana mayar apel sareng paypal sayogi

    upami ieu cara pamasaran anyar anjeun, anjeun gagal mr tim