Lulus karantina langkung saé sareng Alto's Odyssey sareng Alto's Adventure, gratis di App store

Odyssey Alto

Poe ieu kami ngalaman ukuran luar biasa tina kurungan di bumi jadi mungkin aya leuwih ti hiji anu bosen upami aranjeunna henteu tiasa ngerjakeun tugas ti bumi, murangkalih tanpa sakola sareng henteu tiasa kaluar maén di taman atanapi di jalan ogé aranjeunna anu ngalaman kasusah. Dinten ieu sesah kanggo sadayana, maka penting pikeun ngatur sareng ngatur waktos urang kalayan saé.

Dina hal ieu kami hoyong bagikeun sareng anjeun dua kaulinan sahingga karantina ieu janten langkung kabisa sareng kamari urang parantos ngabagikeunana dina podcast tapi dinten ieu urang bagikeun di dieu: gim Alto's Odyssey sareng Alto's Adventure Éta pikeun waktos anu kawates pikeun diunduh gratis di App store.

Dua gimna sami sareng gaya sareng nawiskeun grafik saderhana tapi rapih ogé setting musik anu ngan saukur brutal. Dina pengertian ieu, pertandingan dilélér ku Apple sababaraha waktos ka pengker sareng éta mangrupikeun pertunjukan pikeun maénkeun kalayan aranjeunna pertama kalina, aranjeunna moal ngantepkeun anjeun teu paduli. Éta ogé leres yén éta sanés kaulinan anu nganggo sababaraha jam maén, éta bakal réngsé pas anjeun ngamimitian, tapi cukup pikeun gaduh waktos anu saé maén.

Kaulinan ieu henteu ngagaduhan pembelian di-aplikasi sareng aranjeunna henteu ngagaduhan iklan dina konténna, éta bersih. Kami leres-leres ngahémat artos upami urang unduh ayeuna-ayeuna kusabab harga biasana sakitar 5 euro sakitar. Ayeuna anjeun tiasa ngararasakeun duanana gratis Janten tong mikir dua kali sareng nikmati unduhan gratis tina kaulinan ieu anu pastina bakal balik deui kana harga anu biasa dina sababaraha jam.

Kami ngingetkeun yén ieu tawaran samentara.

Alto's Odyssey (AppStore Link)
Odyssey Alto4,99 €
Alto's Adventure (AppStore Link)
Alto urang Petualangan4,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.