Toko Apple palsu pop up di china sateuacan peluncuran resmi iPhone 6s

Toko Apple palsu

Cina siapkeun peluncuran iPhone 6s anyar, anu, sakumaha urang bakal émut, berkat inohong anu hadé di nagara ieu, bakal kagolong kana nagara golongan munggaran anu bakal aya ayeuna. Buktina ieu munculna Toko Apple anu teu aya hubunganana sareng Apple, toko anu ngaku gaduh stock iPhone 6s atanapi tiasa ngadamel reservasi kanggo ayeuna.

Toko-toko ieu aya dina logo Apple anu gedé, apel anu bercahya bodas ageung, sanaos ieu aranjeunna gaduh sababaraha hal anu ngajantenkeun urang curiga, diantarana anu paling jelas, Aranjeunna ngajual terminal tina mérek sanés sapertos Huawei.

Toko Apple di jero taneuh ieu aranjeunna malah ngaku gaduh saham iPhone 6s, hal anu mustahil nunjukkeun yén éta parantos medal ayeuna sareng dugi ka ayeuna penjualanana dilarang (kacuali anu untung anu nampi éta sadinten kamari), sareng upami kabeneran anjeun lirén ningali salah sahiji iPhone 6s ieu, anjeun bakal sadar anu éta klon (saé pisan dilakukeun dina hal panémbong) dilebetkeun kana kotak iPhone 6 sareng sistem operasi Android custom siga iOS 8 (atawa aranjeunna ganggu nyalin ios 9).

Di toko-toko ieu, bahkan anu ngical baju nganggo "kaos oblong tradisional Apple", biru nganggo logo perusahaan:

Toko Apple palsu

Nanging, sareng sanaos seueur pitunjuk anu tiasa ngungkabkeun identitas licik di toko-toko ieu, aya seueur anu sumping mésér iPhone 6s tanpa terang yén ieu sanés alat anu aranjeunna kéngingkeun, sareng anu jelas Apple moal nanggungjawaban kanggo alat ieu éta sanés milik anjeun.

Sedengkeun pikeun perusahaan, sakedik parantos nyarios tapi dipikaterang éta bakal ngahalangan upaya naon pikeun ngajual deui iPhone anyar dina jinis toko ieu sareng éta badé ngawatesan penjualan ka toko resmi na sareng wéb online, sadayana aya dina norma, sanaos kami ngarepkeun aranjeunna bakal nyandak tindakan anu langkung drastis pikeun nyegah kabingungan pikeun seueur konsumen.

Toko Apple palsu

Dina akhir poé, toko-toko ieu ngan ukur nyebarkeun logo Apple di jalanan, saha waé anu gaduh dua ramo dahi bakal terang yén anjeun henteu kedah percanten ka toko tina gaya ieu sareng anu rada terang perusahaan apel terang pisan. yén iPhone anu disangka aranjeunna dijual di toko ieu sanés asli atanapi ngagaduhan hubungan naon sareng Apple, aranjeunna parantos nyarios, sadaya iklan saé, sareng upami gratis langkung saé, leres?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   eureun cenahna

    Kuring henteu tiasa ngartos kumaha aranjeunna henteu sadar yén éta mangrupikeun salinan android tina IOS 8 upami seueur bédana ios 9 luncat kana panon pas anjeun ngaktipkeun hénpon !!!! ... atoh ...

  2.   Sebastian cenahna

    aranjeunna kedah janten Cina ...

  3.   Antonio Vazquez cenahna

    Ya ... Sareng upami aranjeunna resep?
    Aranjeunna bakal ngagaduhan héndsét anu tiasa dianggo, kalayan logo apel ... Janten upami aranjeunna henteu ngendalikeun masalah ieu, aranjeunna bahkan moal sadar.
    Taun payun aranjeunna mésér anu sanésna sareng aranjeunna henteu terang ...
    Ieu bakal janten iklan Goréng pikeun Apple.