Apple Store munggaran di Mexico bakal dibuka tanggal 24 Séptémber

toko-toko-mexico-kota-03

Sacara praktis saprak urang ngamimitian taun kami ngobrolkeun berita anu aya hubunganana sareng Apple Store munggaran anu tungtungna bakal kabuka di Mexico City minggu payun. Dua minggu ka pengker kami nunjukkeun gambar-gambar luar toko anu sanés lawon hideung khas anu ngaliput sadayana bagian luar, urang mendakan warna anu dianggo ku trajineras Danau Xochimilco di Mexico DF (Nuhun Iván pikeun catetan menarik ieu anu anjeun pasihkeun dua minggu ka tukang). Apple sacara resmi ngumumkeun tanggal dimana Apple anu diantisipasi ieu bakal dibuka ku sadayana réréncangan Méksiko anu anyar: 24 Séptémber jam 11 énjing waktos lokal.

toko-toko-mexico-kota-01

Sakumaha seueurna pamiarsa urang parantos terang, Toko Apple ieu ayana di Pusat Perbelanjaan Santa Fe di Mexico City. Apple milih pusat balanja ieu kusabab janten anu panggedéna di Amérika Latin. Gosip munggaran ngeunaan toko ieu, anu sacara praktis kanyataanna, urang mimiti nyebarkeun dina Januari. Henteu lami saatos kapala Apple, Tim Cook sacara resmi ngumumkeun niat pikeun muka Apple Store munggaran di Mexico.

Tapi sanés hiji-hijina perusahaan Apple Store anu berbasis di Cupertino ngarencanakeun dibuka minggu payun. 22 Séptémber salajengna Apple pikeun muka Toko Apple kagenep di Hong KongOgé jam 11 énjing waktos lokal. Toko Apple anyar ieu ayana di 418 Kwun Tong Road di kabupaten Kwun Tong. Toko bakal kabuka tujuh poe saminggu ti jam 11 énjing ka 11 wengi, sapertos lima toko sanés anu ayeuna aya di Hong Kong.

Bulan ieu nuju dipindahkeun pisan pikeun Apple sajauh bukaan Toko Apple. Tanggal 2 Séptémber, 2 toko dibuka deui di Amérika Serikat sareng tilu deui ogé bakal dibuka dinten ayeuna di Amérika Serikat. Pikeun lima urang ieu, urang kedah nambihan toko salajengna di Mexico sareng anu kagenep di Hong Kong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Damien cenahna

    Éta leres sareng definisi na nyaéta TRAJINERA, nyaéta kapal leutik anu méja di tengahna.

  2.   eureun cenahna

    Halo wilujeng Enjing. Sababaraha waktos ka pengker kuring maca dina halaman wéb anu sami ieu yén Apple ogé bakal muka toko di Argentina, naha anjeun ngagaduhan koméntar atanapi berita ayeuna ngeunaan éta?

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Kuring maca koméntar anjeun dina tulisan éta sareng kuring némbalan. Rencana kapayunna di Amérika Latin nyaéta anu, janten pas urang terang éta kami bakal ngawartosan anjeun.

      1.    Cesar cenahna

        Hatur nuhun pisan kana waleran anjeun.