Trik pangsaéna pikeun ngamangpaatkeun Safari dina ios (1/2)

safari ios

Salawasna saé pikeun diajar langkung seueur ngeunaan jalan pintas sareng fasilitas anu masing-masing aplikasi ios asli tiasa nawiskeun kami. Urang kedah nyebatkeun yén Safari mangrupikeun pangotéktak wéb anu paling sering dianggo dina iPhone sareng iPad ku alesan anu jelas, janten, urang bakal fokus kana trik na salaku premis pikeun ngembangkeun kontén ieu. Janten, Minggu sore ieu kami masihan anjeun trik pangsaéna pikeun ngamangpaatkeun Safari dina ios. Anjeun bakal terang seueur diantarana, seueur anu sanés anu anjeun moal terang, ku alatan éta, éta bakal ngamungkinkeun anjeun langkung seueur deui sareng napigasi langkung raoseun dina alat anjeun. Kalebet, tong kantun trik kami sareng kolaborasi sareng anjeun.

Muatkeun versi desktop - Muat tanpa blokir

Sering kali vérsi sélulér halaman wéb tinangtu gaduh langkung seueur fitur, atanapi sacara harfiah musibah dianggo, naha urang resep anu lengkep. Kanggo ngalakukeun ieu, urang kedah mencét tombol panyegaran di Safari salami lami, sakitar dua atanapi tilu detik. Maka bakal nyayogikeun kami ménu kontekstual. Ménu ieu bakal ngandung dua kamungkinan, nyaéta ngamuat halaman wéb desktop, atanapi anu ngamuat halaman wéb henteu nganggo bloks tina eusi (upami kami dipasang). Janten, tina waktos ka waktos anjeun tiasa ngahémat diri tina komputer kana ngalaksanakeun tugas anu anjeun pikahoyong dina halaman wéb sélulér kalayan sakedik kontén.

Nu nembe ditutup bulu mata

safari-ios-3

Pungsi ieu bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngamuat deui tab-tab anu urang parantos salah ditutup tanpa disadari, atanapi urang ngan saukur hoyong uih deui dina navigasi. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal muka Safari multi-jandela ku tombol katuhu handap, maka kami bakal ngantepkeun ramo diteken dina simbol «+»Éta némbongan di handapeun pusat. Tab anyar bakal muncul disebut «ditutup Nembe ayeuna»Sareng dimana urang tiasa ningali tab-tab éta anu urang tutup sababaraha menit ka pengker.

Milarian téks dina hiji halaman

Sering kami lebetkeun halaman anu némbongan contona tutorial, tapi kami milari kontén anu khusus sareng kami henteu hoyong maca leres-leres sadaya kecap téks. Gampang, pencét dina palang alamat sareng nyerat kecap anu bakal dipilari, tanpa sieun. Diantara hasil kami bakal kéngingkeun halaman wéb sareng pamilarian Google, tapi di handapeun, fungsina bakal muncul «Dina halaman ieu (x hasil)». Ieu bakal janten mesin pencari safari kanggo ios, sapertos anu urang peryogikeun di Safari pikeun macOS nalika pencét jalan pintas "cmd + F" dina halaman wéb. Leres kan?

Tambahkeun ka daptar bacaan pikeun lalajo engké offline

safari-ios-4

Kami salaku éditor, sababaraha deui sareng anu sanésna kirang, tapi sahenteuna kuring pribadi sering ngagunakeun fungsi ieu. Nalika ngotéktak net kuring mendakan sababaraha kontén anu kuring resep pisan sareng saur kuring penting pikeun ngabagikeunana ka anjeun, kuring nambihan kana "daptar bacaan". Fungsi ieu dina Safari ngamungkinkeun urang nyimpen halaman wéb anu tangtu supados urang tiasa maca engké sacara offline. Kumaha carana dilakukeun? Gampang, Diantara tombol di handap ieu kami gaduh anu tiasa dibagi, anu anjeun terang ogé ogé dianggo pikeun panyambung. Nya, mencét tombol éta muka ménu kontekstual anu biasa, sareng diantara fungsi-fungsi ieu di handap (tina éksténsi) kami gaduh anu nyebatkeun "Tambihkeun kana daptar bacaan ». Upami engké urang badé ngaksés daptar bacaan éta, ku ngaklik sajarah (tombol kalayan buku di handapeun), daptar bacaan mangrupikeun ménu tengah anu diwakilan ku gelas (sapertos Steve Jobs saliwatan).

Anggo pandangan pamaca

Nalika urang ngotéktak halaman wéb nganggo seueur kontén tertulis tapi anu ogé pinuh ku tombol sareng jinis fungsi tambahan sanés, langkung saé nganggo pandangan maca. Dina seueur halaman wéb, ikon anu diwakilan ku 4 garis lempeng bakal némbongan pas di palang alamat. Nalika dipencét, halaman wéb bakal dirobih kana modeu bacaan, modeu ieu bakal ngamungkinkeun kami ngarobih aspék halaman wéb, téks sareng konténna saolah-olah éta buku iBooks, éta pikaresepeun nalika ngeunaan browsing situs wéb kuno atanapi ku eusi anu jauh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mauro cenahna

    Trik anu saé. Kuring henteu terang sababaraha diantarana. Nuhun !!

  2.   Pablo cenahna

    Wilujeng sonten: dina bagian "Tambih kana daptar bacaan kanggo ningali engké offline" Kuring parantos ngalaksanakeun tés sareng tulisan ieu sareng kuring nyarios yén "safari henteu tiasa muka halaman kusabab éta henteu sayogi pikeun bacaan offline"; Kuring parantos milarian Internét sareng kuring maca yén ieu kajantenan upami aya tulisan anu sanés téks biasa, atanapi anu gaduh Skrip atanapi kode internal anu ngalarang néwakna, kuring moal tiasa ningali éta offline. Naha leres?

    hatur nuhun

  3.   jordy cenahna

    Sigana langkung praktis pikeun pilihan pikeun milarian halaman wéb pikeun frasa anu tangtu, pencét dina alun-alun sareng panah sareng milari pilihan anu nyebatkeun "milarian dina halaman"

    Teu terang ... Éta pamendak kuring

  4.   Genaro cenahna

    Anjeun tiasa ngalakukeun tutorial dijelaskeun jauh di luhur sareng teu aya anu jelas sahenteuna pikeun kuring

  5.   Yovanny cenahna

    Halo!! Pisan pikaresepeun, tapi bakal saé pikeun nambihan pilihan pikeun otomatis ngalengkepan kecap akses dina safari, éta praktis pisan sabab ku pilihan ieu diaktipkeun anjeun ngan ukur nempatkeun kecap akses sakali, dina halaman anu anjeun kedah lebet, anjeun masihan pikeun nyimpen kecap konci sareng nalika anjeun kedah ngalebetkeun deui Anjeun henteu kedah deui kana halaman éta nalika ngalebetkeun nami pangguna sareng kecap akses, sabab Safari parantos ngurus lengkep otomatis, pikeun kuring éta praktis pisan, kuring sok nganggo pilihan ieu.

  6.   Mori cenahna

    Salam.

    Jordy parantos nyarios salah sahiji hal anu kuring badé nyarios, tapi Beban Desktop Versi - Beban Tanpa Pamblokir sapertos Find téks dina halaman ogé aya dina kotak panah sareng ku cara anu kuring pikir langkung gampang diakses.