Twinkly ngamutahirkeun lampu Natal na janten cocog sareng HomeKit

Warta anu saé pikeun anu gaduh lampu Natal anu anca Twinkly: update firmware anyar tungtungna ngajadikeun eta cocog sareng HomeKit.

Natal datang jeung lampu berwarna nyandak leuwih ayana ti kantos, nya éta kasempetan sampurna pikeun ngahias interior jeung / atawa exterior imah kalawan sistem cahaya keuna, sarta kamungkinan ditawarkeun ku sistem cahaya calakan anyar controllable tina smartphone urang. anu badag. Twinkly nangtung kaluar ti sakabeh pabrik lianna pikeun sistem na adaptable kana rupa-rupa elemen hiasan, Sistim konfigurasi na gampang, aplikasi hebat na nu ngidinan Anjeun total kontrol animasi, kelir sarta desain, sadayana dina cara basajan pisan, cocog pikeun sagala jenis pamaké. Sareng ayeuna éta ogé cocog sareng HomeKit.

Kuring parantos nganggo sistem pencahayaan ieu pikeun tangkal Natal kuring salami sababaraha taun ayeuna, sareng kuring henteu tiasa langkung bahagia sareng éta, sanaos kuring sok ngagaduhan "éra" henteu tiasa nganggo HomeKit pikeun ngontrolana. Nya, kapuasan éta parantos total sabab pembaruan firmware ayeuna sayogi anu ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun Siri, otomatisasi sareng lingkungan pikeun ngontrol lampu hiasan ieu. Sadaya sistem Generation II kompatibel, sagalana geus rengse tina aplikasi Twinkly sorangan dina ngan sababaraha menit. Abdi ayeuna tiasa ngahijikeun lampu tangkal Natal kana otomatisasi anu hurung sareng mareuman lampu bumi gumantung kana waktos beurang sareng upami aya anu aya di bumi, atanapi ku naroskeun ka Siri ti HomePod atanapi iPhone kuring.

Éta henteu lampu LED mirah, tapi tanpa ragu slightest aranjeunna patut eta. Tahan di jero rohangan sareng di luar, kalayan warna anu henteu terbatas sareng kamungkinan nyiptakeun desain tina iPhone anjeun nyalira nganggo kaméra, lampu-lampu ieu pasti bakal ngahirupkeun Natal ieu dimana urang tungtungna tiasa nikmati sareng kulawarga sareng réréncangan pihak anu paling diantisipasi di dunya. bool. Sistem 250 LEDs, langkung ti cukup pikeun tangkal sapertos anu anjeun tingali dina gambar, hargana € 109 dina Amazon. (link). Pikeun tangkal leutik anjeun gaduh kit 100 LEDs pikeun € 69 (link)


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Raul cenahna

    Halo alus!!!! Kuring keur mikir meuli lampu ieu. Kumaha kuring terang naon v2?!? Abdi henteu hoyong ngabuntel sareng ngagaleuh anu sanés, kalayan harga anu aranjeunna gaduh

    1.    louis padilla cenahna

      Anu anjeun mésér ayeuna nyaéta V2, kumaha waé tingali kotakna, handapeun logo Twinkly anu nyarios