USB C tiasa sacara resmi ngahontal iPhone dina iPhone 14

USB-C iPhone

Aya sababaraha indikasi anu nunjuk dina sedeng Phonearena populér pikeun ngumumkeun datangna Port USB C ka iPhone 14 Pro sareng 14 Pro Max. Dina hal ieu, aranjeunna ogé nunjukkeun yén perusahaan bakal tiasa ngahasilkeun modem 5G sorangan sareng ngiringan datangna palabuhan "universal" anu ayeuna urang gaduh pikeun ngecas sareng transfer data.

Anu sigana jelas nyaéta yén dina sababaraha waktos aranjeunna bakal ngeureunkeun palabuhan Lightning sareng dina hal ieu langkung gancang aranjeunna ngalakukeun éta langkung saé. Ngagaduhan seueur asesoris pikeun palabuhan jinis ieu sanés alesan pikeun ngamimitian nerapkeun USB C dina iPhones, éta mangrupikeun léngkah anu kedah dilaksanakeun sareng henteu masalah upami taun payun atanapi dua taun, janten nu gancang datang leuwih alus. 

IPhone 14 Pro sareng iPhone 14 Pro Max sareng port USB C

Aneh yén warta ieu ngan ukur nyarioskeun ngeunaan iPhone 14 Pro sareng iPhone 14 Pro Max sareng port USB C ieu. Ieu tiasa hartosna Apple ngaluncurkeun palabuhan anu béda pikeun modél iPhone 14 na, hal anu sigana anéh pikeun urang. Kuring pribadi yakin éta datangna port USB C dina iPhone kudu kuat sarta pikeun sakabéh alat, ngabedakeun sababaraha di antarana bisa jadi leuwih masalah ti kaunggulan.

Bisi wae naon anu maranehna nyebutkeun ti PhoneArena nyaeta aranjeunna bakal ngan ukur model Pro anu gaduh port USB C ieu salaku "gestur" pikeun ngahindarkeun denda EU pikeun henteu ngalaksanakeun parobahan ieu dina port alat anjeun. Jujur, éta sigana kasalahan pikeun kuring sareng kami parantos nyarioskeun ieu sarébu kali dina podcast kami. Di Cupertino aranjeunna nambihan USB C ka sadaya alatna kecuali Apple Watch, anu sacara logis gaduh pangecas sorangan nganggo kabel USB C na (taun ieu) sareng iPhone nganggo Lightning, sesa tim sadayana nganggo USB C sahingga iPhone salajengna kedah tambahkeun port ieu dina sagala model na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.