Uber pikeun ngawatesan kenaikan harga nalika badai New York anu bersejarah

uber New York

New York nuju nyiapkeun "hujan salju paling parah dina sajarah na," kecap walikota kota, Bill de Blasio. Dina sababaraha jam, kota bakal ngabolaykeun rébuan penerbangan sareng jalan lumpuh, anu kedahna kosong waé sapeupeuting, diberesihan pikeun kendaraan darurat. Dugi ka éta, patalimarga bakal teraskeun sapertos biasa na Uber bakal sayogi kanggo sadayana panumpang anu hoyong nganggo jasa ieu.

Sigana tungtungna, ti Uber, aranjeunna parantos diajar tina ulasan anu goréng anu dihasilkeun diantara konsuménna. Perusahaan nerapkeun mékanisme pikeun naékkeun harga perjalanan nalika aya permintaan anu luhur. Ieu anu kajantenan, contona, nalika warga nagara Sydney nyobian kabur ka daérah éta di mana hiji ekstrimis ditahan sareng disandera akhir taun kamari. Sababaraha jalma ieu anu nyobian kabur tina kaayaan nganggo Uber, bahkan mayar langkung ti 100 dolar Australia pikeun perjalanan anu pondok.

Uber parantos ngajaga perjanjian anu ditandatanganan sareng kota New York, anu nyatakeun yén perusahaan watesan harga naek dina kaayaan darurat. Badai anu caket ka kota parantos cukup alesan pikeun Uber pikeun matuh perjanjian. Kusabab kitu, naékna harga dina sababaraha dinten ka payun moal tiasa ngaleungitkeun halangan 2,8 poin. Ti Uber aranjeunna ngarepkeun, sahingga, kéngingkeun deui kapercayaan para pangguna New York sareng ngumbah citra publik internasionalna, rusak parah saatos kajadian di Sydney.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.