Ugreen X-Kit, nangtung sareng USB-C HUB kanggo nyandak dimana waé

Ngurangan jumlah asesoris anu anjeun kedah bawa ku iPad Pro atanapi MacBook tapi ngajamin yén anjeun tiasa ngalakukeun sagala rupa padamelan nyaéta anu ngagaduhan Ugreen X-Kit anyar ieu ngahontal yén urang ogé tiasa kéngingkeun harga anu mahal.

Ngadukung pikeun digawé mulus

Kanggo kaseueuran, posisi kerja laptop urang atanapi iPad Pro sanés anu paling raoseun, utamina nalika urang kedah nyéépkeun sababaraha jam sareng aranjeunna. Kibor anu handap teuing sareng layar anu ogé handapeun panon urang ngajantenkeun kacapean ngahontal leungeun sareng beuheung urang langkung gancang. Éta sababna panggunaan dukungan parantos nyebar pisan. Ugreen parantos ngararancang dukungan anu tiasa urang anggo ku tablet atanapi laptop urang, terang pisan sareng dilipat, janten urang tiasa nyandak kana kantong naon waé.

Dijieunna tina aluminium, éta mangrupikeun pangrojong anu padet bari ngan ukur beuratna 282gr. Tilepan sareng bentangna mangrupikeun hal anu kadua hatur nuhun kana sistem anu parantos dirancang ku Ugreen sareng anu ngamungkinkeun nangtung janten stabil pisan sareng sudut damel tiasa disaluyukeun sareng total 4 posisi mimitian ti 15 derajat dugi ka maksimal 33 derajat. Ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngadengdekkeun keyboard sakedik kanggo ngetik anu langkung raoseun, atanapi nempatkeun komputer dina jangkungna langkung ergonomis. Sakali posisi anu dipikahoyong parantos ditetepkeun, teu aya jinis kendor ngaganggu ngetikna.

Stand ieu ditutupan ku silikon di daérah kontak nganggo laptop atanapi tablet anjeun, supados henteu ngarusak permukaan aluminium na anu hipu. Anjeun tiasa nganggo nganggo MacBook Air sareng Pro, ogé iPad Pro atanapi Air. Dina kasus anu kadua, nyaéta idéal pikeun ngagunakeunana nganggo keyboard éksternal, atanapi nempatkeunana sapertos laptop naon waé anu nganggo penutup keyboard sapertos Magic Keyboard. Dukungan ogé kalebet sampul anu tiasa urang ngangkut éta.

A HUB sareng sadaya sambungan anu diperyogikeun

Sajauh ieu kami bakal nyarios perkawis aksésori anu kapaké, tapi éta salian ti sadayana anu kami parantos béjakeun ka anjeun, dukungan ieu kalebet lima sambungan pikeun nguntungkeun tina laptop atanapi tablet urang.

  • USB-C 5Gbps
  • 2x USB-A 3.0 5Gbps
  • HDMI 4K 30Hz
  • SD UHS-1 slot 104MB / s
  • TF UHS-1 slot 104MB / s

Sambungan pangrojong kana laptop atanapi tablet urang dilakukeun nganggo kabel USB-C kana USB-C anu kalebet dina kotak. Kalayan kabel anu hiji éta urang tiasa nyambungkeun layar éksternal, hard drive, kartu mémori, kaméra, jsb. Hiji-hijina kakurangan nyaéta éta ngan ukur ngagaduhan USB-C, janten upami urang badé damel sareng laptop urang nyambung ka ayeuna urang kedah ngagunakeun USB-C alat sanés. Dina kasus iPad éta masalah, sabab urang gaduh USB-C tunggal, kacuali urang ngagaduhan Magic Keyboard anu nyandak USB-C-na nyalira pikeun ngeusi batre.

Pendapat editor

Ngagabungkeun dina aksésori tunggal basa anu ngamungkinkeun anjeun pikeun naékkeun laptop atanapi tablet anjeun, sareng HUB pikeun nyambungkeun dugi ka 5 aksésoris anu béda mangrupikeun gagasan anu saé anu dilakukeun ku Ugreen kalayan produk anu sampurna. Hiji-hijina kakurangan anu tiasa dilebetkeun nyaéta kurangna USB-C anu sanés pikeun ngecas langsung laptop atanapi tablet, detil anu kirang aya hubunganana sareng otonomi tinggi anu ngagaduhan laptop Apple sareng tablet ayeuna. Ugreen X-Kit ieu sayogi ayeuna di Indiegogo (link) ku harga € 64, diskon 34% dibandingkeun sareng harga resmina nalika éta dijual.

Ugreen X-Kit
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
64 €
  • 80%

  • Ugreen X-Kit
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Dilipat sareng ringan
  • Bahan kualitas
  • 5 sambungan kalebet HDMI 4K
  • Ngawengku kabel sambungan sareng kantong bawa

Kontra

  • Ngan ukur hiji USB-C

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.