Uji tahan cai sareng lebu ekstrim tina Apple Watch Series 7

Salah sahiji kamungkinan masalah anu disanghareupan ku alat urang sapertos Apple Watch ayeuna aya hubunganana sareng guncangan, pegat layar, asupna cai sareng kokotor atanapi lebu. Urang bisa nalungtik saeutik atawa nanaon dina subyek blows atawa ngarecah, saprak lamun megatkeun alatan niup a aya nanaon ngomong, tapi naon anu lumangsung lamun cai atawa kokotor kawas lebu asup? Kumaha résistansi Apple Watch Series 7 anyar ieu kana cai sareng lebu?

Dinten ieu kami bagikeun video nu Cnet nguji résistansi model anyar ieu Apple Watch Series 7. Tangtu Apple nempatkeun loba tekenan kana warning karasa jam ngalawan cai jeung lebu, jadi Chhis Parker, nempatkeun résistansi ieu pikeun uji sareng nunjukkeun dina pidéo anu pikaresepeun dina saluran YouTube.

 

Dina pidéo anjeun tiasa ningali wadah anu masihan tekanan sareng ngahontal 70 psi pikeun 30 menit sareng jam tangan nahan sampurna. Pikeun uji lebu, laksanakeun hal anu sami ku ngantunkeun jam tangan dina pot tipung alat kalayan tekanan anu kuat pikeun mariksa résistansi kana lebu. Series 7 lulus duanana tés sampurna.

Apple Watch Series 7, Apple Watch SE sareng Apple Watch Series 3 gaduh rating tahan cai 50 méter anu disertipikasi ku standar ISO 22810: 2010. Éta sababna tiasa dianggo pikeun kagiatan cai deet, sapertos ngojay di kolam renang atanapi di laut. Nanging, aranjeunna henteu kedah dianggo pikeun nyilem scuba, ski cai, kagiatan cai gancang atanapi beuleum jero.

Situs wéb Apple ngingetkeun ngeunaan wates résistansi cai Apple Watch na sareng urang ogé kedah ngémutan yén langkung lami jam tanganna, langkung dipikaresep aranjeunna kaleungitan kauntungan résistansi ieu. Atoh video nu bener metot pikeun tingali sabaraha lila arloji anyar bisa nahan tina tandatangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.