Upami anjeun ngarencanakeun rékaman dina 4K, hilap 6GB iPhone 16s

Ngarekam 4K

Sakumaha anjeun terang, Apple ngalaporkeun yén iPhone 6s anyar sareng kaméra 12 MP na anu éndah tiasa ngadamel rekaman 4K, warta anu saé upami layar sanggup ngaluarkeun résolusi 4K sareng langkung narik upami modél éntri iPhone 6s sanés ngan ukur 16 GB, utamina kusabab iPhone 16GB sabenerna gaduh 12GB rohangan bébas upami urang diskon pamasangan sistem operasi. Kusabab kitu, nyieun rékaman 4K tiasa janten bunuh diri mémori pikeun anu mésér modél aksés iPhone 6s, kami bakal nyaritakeun sabaraha hiji video 4K tina iPhone anyar anu diilikan.

Kalayan panyimpenan 12 GB, upami akun henteu gagal kami, urang ngan ukur tiasa nikmati nepi ka 32 menit rékaman, praktis teu aya nanaon, utamina pikeun ibu-ibu anu kecanduan ngarékam murangkalihna ngalakukeun sagala rupa hal lucu, ieu sadayana nganggap yén anjeun teu aya hal anu tersimpan dina telepon. Untungna, pangguna tiasa ngonpigurasikeun kualitas naon anu aranjeunna pikahoyong pikeun pidéo, naha 4K, 720p atanapi 1090p dina édisi anu béda tina 30 atanapi 60 FPS.

Ieu itungan naon anu bakal diilikan ku video dina 4K:

  • 720p / 30fps = 60MB / m
  • 1080p / 30fps = 130MB / m
  • 1080p / 60fps = 200MB / m
  • 4K / 30fps = 375MB / m

Janten, jawabanana jelas, upami anjeun biasa dina ngarékam pidéo di bumi nganggo iPhone anjeun, hilap kana vérsi 16 GB. Versi 64 GB bakal masihan anjeun sababaraha video sareng anu 128 GB sacara praktis pikeun anu anjeun pikahoyong, tapi versi éntri jelasna henteu cekap pikeun téknologi anu nyungkeun langkung ti naon anu tiasa dipasihkeun ku telepon. Rada teu kahartos tina pamindahan ieu ku Apple, kumargi sadayana percanten yén modél entri iPhone 6s tungtungna bakal janten 32 GB, versi anu teu aya di pasar. Kami bébérés rohangan sareng sigana Apple henteu hoyong ningali éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   sabbyo cenahna

    Anjeun kedahna nyebatkeun harga diskon iCloud pikeun hal-hal ieu. Apple, sapertos perusahaan naon waé, ngamangpaatkeun sagala hal, sareng aya bisnisna, atanapi anjeun mésér iPhone 64 atanapi 128 G, atanapi ku 16 anjeun mésér rohangan panyimpenan, sareng sadayana direngsekeun.
    Hiji salam.