Wakil Présidén Ukraina naroskeun Tim Cook pikeun ngagantungkeun kagiatan Apple di Rusia

Putin

Sigana teu tiasa dipercaya yén dina abad ka-XNUMX perang anu absurd sapertos anu parantos dimimitian tiasa ngamimitian. Putin ngalawan Ukraina. Ayeuna sigana urang parantos meunang perang dina coronavirus, sareng ayeuna anu sanés dimimitian ngalawan Rusia. pikareueuseun.

Sareng réspon kana invasi Rusia teu acan lami sumping di dunya. Ti sagala fronts, aranjeunna bade nyobian pikeun meungpeuk Rusia tina sagala aktivitas komérsial sarta ékonomi, sahenteuna ku Komunitas Éropa sarta AS Apple ogé geus nyokot léngkah munggaran na, meungpeuk bayar apal di wewengkon Rusia.

Wakil Présidén Ukraina, Mykhailo Fedorov geus dikirim a surat umum a Tim Cook requesting nu ngeureunkeun sagala aktivitas Apple di Rusia. Ieu nunjukkeun meungpeuk penjualan alatna, sareng panutupanana App Store di wilayah Rusia.

Apple parantos nyandak léngkah munggaran pikeun ngadukung blok ieu, sababaraha jam sateuacan pamundut Fedorov diterbitkeun. Sajauh ieu, naon anu anjeunna lakukeun nyaéta meungpeuk Apple Pay di wewengkon Rusia. Eta geus dieureunkeun gawé bareng jeung pausahaan finansial Rusia nu geus operasi: Grup VTB, Sovcombank, Novikombank, Promsvyazbank na Otkritie.

Di momen, maranéhanana ti Cupertino aranjeunna teu ngajawab Henteu aya anu nyuhunkeun Wakil Présidén Ukraina, tapi pastina dina waktos ayeuna aranjeunna kedah ngarencanakeun naon léngkah anu bakal dilakukeun, pikeun nyobian sabisa mungkin pikeun meungpeuk jasa ka Rusia sareng wargana naék ngalawan kagilaan presiden Putin. pikeun narajang Ukraina.

Hal anu sami anu dilakukeun ku Apple sareng Apple Pay, éta ogé parantos dilakukeun Google sareng Google Pay anjeun, sareng sacara praktis dina waktos anu sami. Henteu dipikanyaho pasti, tapi kamungkinan yén Apple sareng Google parantos sapuk pikeun nyandak léngkah anu penting ieu. Panginten dina sababaraha dinten urang bakal terang upami ieu kajadian.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.