WhatsApp parantos ngamungkinkeun nyebatkeun dina kelompok, urang nunjukkeun kumaha carana

whatsapp-nyebatkeun

WhatsApp sigana bakal terus tumuh. Di dieu jalma anu nyerat parantos janten salah sahiji anu paling kritis ngeunaan fungsionalitas sareng pembaruan kabijakan, sareng langkung kritis saatos akuisisi ku Facebook janten resmi. Nanging, ka Kaisar naon anu kagungan Kaisar. Dina tambahan panganyarna tanpa update, WhatsApp parantos réngsé ngaktipkeun fungsi sebutan dina kelompok, nyalin lengkep fitur Telegram aplikasi talatah instan anu kirang populér tapi sami penting. Kami ngawartosan naon anu disebatkeun ku WhatsApp ieu sareng kumaha anjeun tiasa ngadamel nyalira.

Sistemna sami sareng Telegram, urang kedah ngalebetkeun "@" kanggo muka ménu kontékstual anu saluyu sareng anu disebatkeun. Daptar pangguna dina grup bakal muncul dina cara anu sami sareng aranjeunna dina agenda, tapi, upami urang nambihan serat éta tiasa dianggo salaku mesin pencari sareng hasilna bakal disingget pikeun nunjukkeun ukur pangguna anu kami resep dina nyebatkeun. Ieu parantos lami janten salah sahiji fitur anu paling dipénta ku pangguna WhatsApp sareng sigana mangrupikeun léngkah terakhir sateuacan aranjeunna nambihan kamampuan ngirim sareng nampi GIF sacara asli.

Sakumaha biasana, dina iPhone Aktualidad kami masihan anjeun inpormasi anu paling konstan sareng anu diénggalan ngeunaan ios. Anjeun bahkan henteu kedah nganyaran aplikasiKusabab teu aya, ieu fungsionalitas has anu disumputkeun ku WhatsApp dina kode dina pembaruan anu anyar sareng éta tungtungna aktip nalika aranjeunna pas. Ku cara kieu, urang tiasa langsung nyarios ka batur dina grup tanpa kedah ngadugikeun pesen-pesenna. Sakedik sakedik WhatsApp nyandak, masihan alesan janten aplikasi olahtalatah anu paling sering dianggo, sanaos masih taun payun di Telegram sareng fitur saingan anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.