Kahareup - Kalénder acara dina unggal jam gratis pikeun waktos anu kawates

kalénder hareup

Sakali deui kami ngalaporkeun ngeunaan aplikasi anu pikeun waktos anu terbatas sayogi pikeun diunduh sacara gratis. Kahareup - Kalénder acara sepanjang waktos gaduh harga biasa di App Store 1,99 euro, tapi dina waktos ayeuna éta tiasa diunduh tanpa kedah mayar hiji euro.

Kahareup ngamungkinkeun urang dina pandangan ka ningali organisasi pasini urang dina kalénder dina cara anu béda tibatan anu biasa urang lakukeun. Kahareup nunjukkeun kami kronologi khususna pikeun masihan kami sudut pandang sadidinten. Pasini dinten ditingalikeun siga jam, anu ngamungkinkeun urang pikeun langkung intuitif ngatur jadwal urang sareng waktos urang gaduh waktos luang.

Upami urang jam tangan, urang tiasa maju dina kalénder pikeun ningali sebaran kajadian dina sababaraha dinten ka payun. Kahareup - Kalénder acara dina unggal jam ngamungkinkeun urang ngakses inpormasi kalénder urang langsung ti pusat béwara kami salian ti aplikasi wawaran anu cocog sareng Apple Wath, Sangkan gancang tina pigeulang urang urang tiasa ningali kumaha urang ngatur dinten sareng jam gratis anu parantos urang tinggalkeun, upami urang kénca.

Fitur Masa Depan - Kalénder acara kira-kira

  • Garis waktu spiral 24 jam anu inovatif
  • Integrasi lengkep almenak dina hiji sistem: seueur almenak, kajadian anu béda-béda warna, kajadian sadidinten, jst.
  • Widget Pusat Bewara
  • Aplikasi pikeun Apple Watch
  • Apple Watch Glance
  • Tampilan almenak anu tiasa disesuaikan
  • Latar cahaya sareng poék

Detil ka hareup - Kalénder acara kira-kira

  • Énggal terakhir 15-12-2015
  • Vérsi: 1.0.1
  • Ukuran: 5.4 MB
  • Cocog sareng Apple Watch
  • Bahasa: Spanyol, Jerman, Cina saderhana, Perancis, Inggris, Italia, Jepang
  • Dipeunteun pikeun umur 4 sareng langkung.
Hareup - Kalénder sareng Jam (Link AppStore)
Kahareup - Kalénder sareng Jam2,29 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.