Acara dimana iPhone SE sareng 9.7 ″ iPad Pro bakal dipasihkeun nyaéta tanggal 21 Maret

iPhone-se

Konsép IPhone SE (atanapi 5se atanapi 6c)

Kami parantos "terang" mangbulan-bulan yén bakal aya kajadian anu bakal ditepikeun ku Apple iPhone SE (baheulana kawanoh salaku iPhone 5se sareng iPhone 6c) sareng 9.7 inci iPad Pro (baheulana kawanoh salaku iPad Air 3). Mark Gurman maju yén acara éta bakal diayakeun tanggal 15 Maret sareng kadua alat éta bakal dijual tilu dinten saatosna, tanggal 18 Maret, tapi minggu ieu parantos dugi ti korea rumor anu nyatakeun yén Keynote éta bakal dilaksanakeun saminggu engké, dina 22 Maret.

Tapi upami anjeun nyirian tanggal dina kalénder anjeun, langkung saé éta dilakukeun dina pensil dugi ka Apple ngirimkeun undangan pikeun ngahadiran acara éta, sabab kamari aya rumor anu mimiti medar anu datang ka kami ti média sapertos Kodeu ulang o BuzzFeed sareng yén éta nyatakeun yén acara éta bakal dilaksanakeun hiji dinten langkung lami tibatan anu diklaim Korea, dinten Senén (sareng sanés Salasa) 21 Maret. Mertimbangkeun yén Apple biasana nempatkeun alat-alat na dina dinten Jumaah sareng ramalan Gurman, aya kamungkinan, upami tungtungna ditunda saminggu, iPad Pro 9.7 inci sareng iPhone SE bakal dileupaskeun dina dinten éta. 25 Maret.

Sabar. IPhone SE sareng iPad salajengna bakal nunda kadatanganana

iPad-pro-9-7-inci

Kalayan tanggal énggal dicirian dina kalénder, waktosna kanggo nyimpulkeun sababaraha rumor ngeunaan kadua alatna:

  • IPhone SE diperkirakeun ngagaduhan Prosesor A9 (sahingga M9 ko-prosesor), 2GB RAMNumutkeun ka sababaraha analis, Kamar tina 12MP, chip NFC kanggo pamayaran Apple Pay sareng Poto Langsung (sareng sigana Retina Flash) ngadukung layar 4 inci sareng desain iPhone 5s, tapi ku tombol bobo di sisi katuhu sareng gelas payunna melengkung di pasisian, hal anu katelah «2.5 D »sareng yén Apple ngenalkeun pikeun anu munggaran nganggo iPhone 6. Modél« mini »anyar ieu moal kalebet layar 3D Touch sareng éta bakal dijual ku harga antara $ 400-500.
  • IPad Pro 9.7 inci henteu kalebet layar 3D Touch ogé, tapi henteu Kasaluyuan Pencil Apple, opat speaker, (numutkeun sababaraha rumor) tampilan 4K, flash pikeun poto, 4GB RAM sareng prosesor AX9. Desainna bakal sami sareng iPad Pro sareng bakal kalebet Smart Connector. Harga na, numutkeun analis, bakal sami sareng iPad Air 2 dinten ayeuna.

Naha anjeun parantos badé nyetél dinten akhir sareng mésér alat anyar?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.