Acara Spotify pikeun 24 April di New York

Spotify iPhone

Aya seueur kajadian sareng Spotify akhir-akhir ieu, umumna janten langkung saé, sareng dinten ayeuna urang terang yén aranjeunna gaduh langkung seueur beja pikeun dicarioskeun. Khususna, dina 24 April di New York aranjeunna bakal ngembarkeun sababaraha jinis.

Undangan anu ditampi ku sababaraha média ringkes sabab henteu seueur inpormasi: “Cagar beurang. Spotify ngajak anjeun ka iklan média. Isukna Salasa, 24 April. York énggal".

Jelas, éta tiasa janten naon waé jinis iklan. Salaku conto, éta ngan saukur tiasa janten pangajen tina IPO anjeun. Kumaha anjeun émut, Spotify angkat ka publik sababaraha dinten ka pengker. Éta parantos janten outlet anu ngajangjikeun pikeun platform musik streaming.

Sajaba ti éta, aranjeunna perkirakeun ngahontal sekitar 92-96 juta mayar palanggan dina akhir taun (Samentawis éta, Apple Music nembé ngumumkeun pencét 40 juta), janten bakal janten waktos anu saé pikeun narik shareholder anu énggal.

Aya ogé warta anu goréng, sapertos ampir dua juta pangguna gratis ngahindarkeun iklan. Kami henteu tiasa ngaluarkeun yén éta mangrupikeun parobihan dina modél bisnis na, sabab Spotify mangrupikeun salah sahiji ti saeutik panyadia musik streaming anu ngajaga jasa gratis. Éta ogé tetep ngarepkeun yén pangguna anu nganggo Spotify gratis bakal janten pangguna anu mayar, hal anu moal kajadian upami aranjeunna tiasa nyingkahan iklan.

Aya warta anu khusus aya hubunganana pikeun pangguna Apple sareng tiasa janten pengumuman dina 24 April. Maksad abdi aplikasi anu dikabarkan pikeun Apple Watch, anu rumor dijelaskeun salaku "badé angkat." Musik dina Apple Watch nyaéta, pikeun seueur jalma, faktor konci pikeun milih Apple Music sanés Spotify. Tanpa ragu, éta bakal janten kudéta. Di Spanyol, salian ti éta, ku teu aya Apple Watch LTE, Spotify sareng Apple Music kedah ngalangkungan sinkronisasi sareng iPhone, janten aranjeunna maénkeun dina tingkat anu sami.

Tapi upami aya pengumuman yén kuring hoyong ngupingkeun, éta mangrupikeun na Kami nyebatkeun glance deui dina bulan Pébruari: Speaker nyalira atanapi milarian sora dina panyatur pihak katilu. Spotify parantos nyobian "asistén" na, anu sigana fokus kana nawiskeun cara pikeun nyungkeun musik ti panyatur. Sanaos urang henteu terang seueur deui, panginten aranjeunna parantos tiasa cicingeun rahasia.

Tanggal 24 urang bakal mersihan keraguan naon waé sareng kami bakal ngawartosan anjeun langsung ku béja. Dugi ka éta, ieu daptar Spotify ti podcast kami! Oke hayu, di dieu anjeun ngagaduhan kana Apple Music ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Keko cenahna

    "Sanaos kami henteu terang langkung seueur, aranjeunna panginten parantos tiasa rahasia."

    Upami urang terang, éta panginten alat pikeun ngupingkeun musik dina mobil.

  2.   Nacho Aragonés cenahna

    Hai Keko! Kuring ogé kantos nguping yén jam-jam terakhir ieu. Mimiti kuring pikir aranjeunna ngarujuk ka asistén sora yén aranjeunna diuji lami pisan, tapi sigana aranjeunna langkung ningali kana "audio Chromecast" Spotify pikeun nyambung ka mobil (hal anu kuring resep, saliwatan.) . Tapi kuring ragu éta anu kaleresan.

    Upami kuring kedah nyarios, kuring ningali presentasi narik para investor ku sababaraha berita.