Adaptasi aplikasi kana layar iPhone 6 anjeun sareng ForceGoodFit

ForceGoodFit

Kadatangan iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus, parantos ngajantenkeun novelty utama kanaékan layar dibandingkeun sareng model samemehna tina mobile apple anu kawéntar.

Sadayana ngagaduhan kaunggulan sareng karugian, kakurangan utama nyandak paningkatan layar nyaéta adaptasi tina aplikasi kana éta, seueur anu peryogi lami pikeun ngapdet pikeun alat énggal, hayu urang tingali tweak, anu katelah ForceGoodFit, éta maksakeun adaptasi aplikasi kana layar.

Fungsina saderhana, ForceGoodFit ngajantenkeun aplikasi lami anu henteu diénggalan kana iPhone anyar kanggo ditingali dina saluruh layar alat, nyaéta, ngarobah ukuran sareng nyocogkeun aplikasi kana layar iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus.

Ieu sanés énggal, parantos aya anu nyabit-nyabit, dikembangkeun ku Ryan Petrich, katelah FullForce, anu ngaoptimalkeun aplikasi kanggo layar iPhone 5.

Sanaos tiasa dianggo sareng kaseueuran aplikasi, titik négatip tina tweak ieu sakumaha dikoméntaran dina Reddit, éta henteu tiasa dianggo sareng sadaya aplikasi, atanapi nyababkeun sababaraha kasalahan dina anu sanés, sapertos WhatsApp, dimana kotak téks disaluyukeun sareng henteu cocog sareng lebar layar.

Angkatan App

Pamakéanna saderhana, pas anjeun masang tweak ForceGoodFit, anjeun bakal ngagaduhan pilihan énggal dina Setélan, anjeun kedah pencét "diaktipkeun dina aplikasi" sareng daptar bakal muncul sareng sadaya aplikasi anu kami pasang dina iPhone, ieu dimana anjeun tiasa ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun pungsi dina aplikasi anu dipikahoyong, supados cocog sareng layar iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus.

Nyabit-nyabit tiasa didapet gratis Di Repository BigBoss tina Cydia, diarepkeun yén aranjeunna bakal pas ngaleupaskeun pembaruan pikeun manjangkeun kasaluyuan sareng aplikasi, nyaéta yén éta tiasa dianggo sareng anu ayeuna henteu sareng ngirangan kasalahan alit anu disababkeun ku sababaraha.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.