Ahli PDF, solusi Readde pikeun manajemén file

pdf-ahli

 

Salaku murid, kuring yakin kuring dina posisi kudu nguruskeun seueur catetan, buku, fotokopi, ujian ... sareng file pdf. Ngeunaan grup mimiti dokumén kuring henteu ngagaduhan pilihan tapi ngan ukur nyandak baheula folder, tapi pikeun anu aya dina format Adobe kuring henteu ragu-ragu ngahurungkeun ka iPad kuring, alat anu, tanpa diragukeun, parantos aya sateuacan sareng saatos dina dinten akademik kuring unggal dinten.

Éta bakal gampang digoda pikeun mikir yén iBooks mangrupikeun aplikasi idéal pikeun nanganan file ieu dina format pdf, tapi, sakumaha anu disebatkeun ku pangguna anu berpengetahuan, kanyataanna sigana béda pisan sareng anu sigana: éta mangrupikeun aplikasi anu pikeun sporadis anggo leres, tanpa embel-embel, tapi éta pikeun pangguna anu intensif, paling saé, henteu cekap: penanganan na henteu lincah pisan, sareng kagunaanna janten praktis nil.

Kabeneran sakumaha biasana aranjeunna nyarios, aya aplikasi kanggo sadayana, Sareng ieu nyaéta nalika Ahli PDF aya dina gambar, alat anu lengkep pisan tina Readdle, anu sumping pikeun ngeusian sadaya kakurangan ieu, ogé nambihan séri fitur sareng paningkatan anu nyandak konsumsi dokumén digital ka tingkat anu énggal.

Pas urang muka aplikasi, urang mendakan panjelajah file anu sanggup nyingkronkeun sareng seueur layanan awan, sapertos iCloud, Dropbox, Google drive (sareng anu sanésna), sareng antarbeungeutna dirancang sedemikian rupa sehingga mindahkeun dokumén antara jasa anu sanésna direngsekeun ku drag'n'drop saderhana (sered sareng leupaskeun, kanggo anu paling murni).

Parantos dina dokumén, ahli pdf bakal ningalikeun dadana sareng nunjukkeun sagala pakakasna, sacara cerdas didistribusikeun di antara palang luhur sareng ménu sisi turun-handap, anu diaku dina kesederhanaan nalika ganti baju di ios 7. Diantarana mangrupikeun anu paling umum sapertos téks, pensil sketsa atanapi anotasi dina laci téks, tapi ogé ngagaduhan tambahan anu pikaresepeun, sapertos kamampuan ngédit eusi dokumén atanapi nambahan sistem lash gaya safari anu ngamungkinkeun anjeun gaduh file anu béda dibuka dina waktos anu sami.

Saolah-olah éta henteu cekap, nembé nampi pembaruan yén, salian ti nampung résolusi iPhone anyar sareng sénsor Touch ID (panginten tambihan ogé mangpaat pikeun iPad salajengna), ngahijikeun sistem anyar tina tulisan leungeun, nambihan dukungan pikeun iCloud Drive sareng nerapkeun panyuluhanna Pamilih Dokumén éta, pondokna, bakal ngamungkinkeun mindahkeun file kana aplikasi anu sanés.

 

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.