AirFly, konektor jack pikeun Airpods anjeun (sareng headset Bluetooth naon waé)

AirFly belasSouth

Nalika Apple muragkeun konektor jack dina iPhone, seueur anu gaduh mamang sareng keluhan na. Bisi kuring, sadaya headphone anu kuring anggo sareng iPhone parantos Bluetooth, janten kuring henteu ngagaduhan masalah éta.

Najan kitu, Kuring ngagaduhan masalah anu sabalikna. Aya alat anu teu gaduh bluetooth sahingga kuring henteu tiasa nyambungkeun headphone kuring anu ngan ukur Bluetooth.

BelasSouth parantos nyiptakeun, ayeuna yén Airpods mimiti katingali sacara rutin di jalan-jalan, alat anu sanggup ngarobih konektor jack anu teu lami janten alat Bluetooth sanggup ngirim sora ka headphone urang.

AirFly, ku nami sareng desain, éta dirarancang khusus kanggo dianggo hiburan di kapal terbang. Sanaos, aranjeunna nyalira ngaku yén henteu sadayana nganggo sistem ieu (pikeun éta kami ngagaduhan MacBook atanapi iPad), tapi éta AirFly tiasa dianggo pikeun kaayaan sanés.

Bisi kuring, Kuring ngaraos mangpaat pisan pikeun ngagunakeun headphone Bluetooth kalayan tivi saderhana sareng merenah. Alat sapertos Apple TV ngagaduhan Bluetooth sareng sanggup nyambung kana headphone, tapi kaseueuran televisi sareng anu sanésna pusat média Aranjeunna henteu sanggup tapi aranjeunna ngagaduhan sambungan jack anu tiasa urang mangpaatkeun ku AirFly.

AirFly mangrupikeun ukuran tina kotak Airpods. Éta nganggo kabel jack jalu alit dina dua tungtung na tiasa nyambung kalayan gampang. Kami ngan saukur kedah mencét tombol sambung dina AirFly sareng dina Airpods kami (atanapi headset bluetooth anu sanés), sareng éta waé.

Parantos aya alat anu sami di pasar, duanana pemancar bluetooth sareng panarima bluetooth, tapi belasSouth, dina hal ieu, nyayogikeun kualitas na alat sigana idéal upami urang kedah nambihan kamampuan konéksi Bluetooth kana alat.

AirFly janji 8 jam maén deui sareng dieusi kabel USB. Masalahna nyaéta aranjeunna parantos béak kusabab aranjeunna sukses, tapi anjeun tiasa mesen ayeuna di halaman wéb anjeun $ 39.99 sareng bakal dikirim dina 21 Méi. Anjeun tiasa mayar nganggo Apple Pay, saliwatan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.