AirPods palsu 3 Didamel Sateuacan Apple Asli

AirPods palsu

Moal lami deui anjeun bakal janten anu mimiti mésér AirPods 3 anu énggal. Duka teuing aranjeunna palsu, Kusabab anu asli ti Apple henteu acan mimiti damel. Sabalikna, sigana palsu anu parantos janten kanyataan. Sanaos sigana henteu kadéngé, éta kaayaan anu biasana kajadian, khususna dina kaos tim soccer.

Unggal taun tim pangpentingna di dunya kalayan jual kaos ageung nampilkeun modél anyar. Nya, hal anu biasa nyaéta kaos usum palsu palsu muncul di pasar sateuacan mérek resmi. Sareng ayeuna nembé kajantenan di masa depan AirPods 3.

Pamaké Duan Rui parantos diterbitkeun dina akun na Twitter, Pidéo dimana sababaraha AirPods palsu 3 némbongan disangka ku desain anu sami tibatan asli Apple.

Sakumaha ceuk analis sababaraha dinten ka pengker Ming-Chi Kuo, AirPods énggal moal asup kana produksi dugi kuartal katilu taun ieu, janten peluncuranana henteu caket sapertos anu diémutan sateuacanna.

Kuo ogé ngalaporkeun yén anu énggal AirPods Aranjeunna bakal nampilkeun faktor bentuk sareng desain anu anyar "mirip sareng AirPods Pro", sanaos henteu nambihan langkung rinci.

Gambar anu langkung anyar anu dibocorkeun nunjukkeun yén sanaos desain AirPods anu bakal datang sami sareng anu AirPods Pro, AirPods 3 moal ngagaduhan tips kuping karét anu tiasa diganti. Ieu nuturkeun strategi Apple pikeun AirPods tingkat Éntri pamasaran kalayan a "universal" pas sareng AirPods Pro sapertos aranjeunna langkung pas kana ceuli unggal pangguna.

Earbuds anyar Apple sigana moal nyandak fitur AirPods Pro sanés, sapertos modeu modeu. pembatalan sora aktif sareng transparansi, tapi aranjeunna bakal nyangking kasus carjer anyar.

Sanajan AirPods 3 masih aya sababaraha sasih ayeuna, video tina palsu anu dibagikeun ku Duan Rui tiasa nunjukkeun desain luar anu caket pisan sareng naon anu bakal di resmi AirPods 3 tina apel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.