AirPods énggal bakal diluncurkeun dina kuartal katilu sareng produksiana dilaksanakeun

AirPods 3

AirPods 3, tanpa pangaturan karét atanapi pembatalan noise.

Gosip ngeunaan datangna AirPods 3 anu anyar kalayan desain anyar langkung mirip sareng AirPods Pro ayeuna parantos ngabanjiran urang sababaraha bulan terakhir. Poto anu ngajadikeun sareng modél akhir anu disangka parantos dibocorkeun, kami ogé tiasa ngamajukeun anjeun yén éta moal diluncurkeun salami bulan ieu sateuacanna (numbu kana tulisan). Ayeuna inpormasi anyar ngeunaan produksi aranjeunna janten terang sareng tanggal énggal dimana aranjeunna tiasa diluncurkeun dina pasaran.

Panyadia Taiwan ASE Technology produksi sensor optik pikeun generasi anyar AirPods, anu dijadwalkeun bakal diluncurkeun dina kuartal katilu 2021, bakal dimimitiannumutkeun sumber industri anu dikutip dina tulisan anu dibayar diterbitkeun ku DigiTimes anu diterbitkeun dinten ayeuna.

Tulisan lengkepna henteu acan diterbitkeun janten teu aya detail anu langkung lengkep waktos-waktos éta sami sareng anu dianalisis ku analis Ming-Chi Kuo. Anjeunna nyalira mairan (sapertos anu urang terangkeun ka anjeun dina tulisan anu dirujuk dina ayat kahiji) yén AirPods badé produksi salami kuartal katilu 2021.

Kuo ogé mimitina ngusulkeun yén aranjeunna bakal dileupaskeun nalika paruh mimiti 2021 sareng seueur panerapan sareng poto anu bocor, nunjukkeun yén sadayana tiasa sapertos kieu tapi sigana henteu cocog sareng inpormasi anu ayeuna urang gaduh, sapertos urang parantos nyebatkeun, sanaos produksi parantos dimimitian, Peluncuranana henteu diharepkeun dugi ka kuartal katilu (Juli-Séptémber).

Generasi katilu AirPods diarepkeun kalayan desain mirip pisan sareng Pro tapi, dina tingkat desain, nyorot tina ngaleungitkeun silikon, ngajantenkeun aranjeunna sanés modél dina ceuli. Di sisi anu sanésna, éta ogé diharepkeun éta kakurangan pembatalan noise, janten pangirangan harga akhir na dibandingkeun sareng Pro sacara praktis dijamin. AirPods generasi kadua payu $ 179 ku kotak pangisian kabel atanapi $ 229 ku kasus pangisian daya nirkabel, sedengkeun AirPods Pro hargana $ 279.

Apple ngaleupaskeun AirPods generasi kadua dina Maret 2019, dituturkeun ku AirPods Pro dina Oktober 2019 janten renovasi ieu, khususna dina tataran desain, pastina bakal ditampi pisan ku pangguna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.