AirPods 3 bakal diproduksi massal di Cina

Manufaktur masal alat janten salah sahiji nyeri sirah nyata pikeun perusahaan téknologi sareng Apple henteu luput ti dinya. Dina pengertian ieu, ku sababaraha alesan Apple ngagaduhan maksudna pikeun ngahasilkeun produksi AirPods generasi katilu ka Vietnam, tapi pamustunganana ieu moal janten masalah sareng Cina bakal tanggel waler pikeun kalolobaan produksi kusabab masalah sareng pandemi COVID-19 anu mangaruhan Vietnam.

dumasar kana laporan pangénggalna dikintunkeun ku Asia NikkeiApple tungtungna ngarepkeun mindahkeun sahenteuna 20 persén produksi AirPods 3 ka Vietnam, tapi pikeun ayeuna bakal dugi ka ngantosan sakedik deui kaayaan pikeun tenang dina hal pandemi. Perusahaan Cupertino parantos ngadamel produk di Vietnam kanggo sababaraha waktos, ieu kasus AirPods Pro sareng generasi kadua AirPods, tapi dina hal ieu éta bakal ngeureunkeun produksi modél énggal dugi ka kaayaan normalisasi sakedik.

Numutkeun ka laporan Nikkei pangénggalna, Apple ogé badé ngalihkeun kaseueuran produksi MacBooks sareng iPads ka Vietnam, tapi kanggo ayeuna ieu tiasa nyandak sakedik langkung lami pikeun ranté pasokan pikeun ngambil alih. Idéal, bagian ageung tina kasus COVID énggal anu dideteksi di nagara éta dikirangan sareng rékayasa sareng sumber daya logistik anu diperyogikeun pikeun rébuan produk anu aranjeunna rencanakeun didamel ditingkatkeun.

Diversifikasi dina produksi produk positip sareng perlu pikeun perusahaan sapertos Apple, Google atanapi Amazon, tapi dugi ka ieu dibéréskeun sakedik deui, waktosna kanggo teras-terasan damel di tempat-tempat anu parantos lami didamel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.