AirPods 3 bakal sumping sareng iPhone anyar dina bulan Séptember

AirPods 3

AirPods 3, tanpa pangaturan karét atanapi pembatalan noise.

Ieu mangrupikeun salah sahiji rumor anu parantos urang tingali sababaraha bulan ayeuna ti Apple sareng éta yén AirPods generasi katilu anu anyar bakal ampir siap ditepikeun. Ayeuna Sadayana sigana nunjukkeun yén aranjeunna bakal sumping dina bulan Séptember.

Numutkeun kana médium populér DigiTimes rencana perusahaan Cupertino nampilkeun headphone ieu nalika acara iPhone anyar, Sahenteuna upami aranjeunna henteu nampilkeunana sapertos kitu dina acara éta, aranjeunna tiasa ngaluncurkeun kami langsung dina wéb sabab aranjeunna parantos ngalakukeun sababaraha alat anu aya di pasar, contona Beats Studio Buds anyar.

Tungtung taun pikeun seueur produk

Sadayana nunjukkeun (upami urang merhatoskeun gosip) anu bakal dipiboga ku urang akhir taun anu sibuk dina hal presentasi produk anyar sapertos teras generasi katilu, modél iPhone anyar, MacBook Pro 14 sareng 16 inci anyar, mini iPad sareng seueur deui ...

Pikeun ayeuna teu aya anu dikonfirmasi sacara resmi sareng sacara logis urang kedah ati-ati sareng rumor ieu anu muncul dina jaringan kumargi urang parantos lami sareng aranjeunna. Bisi naon waé, AirPods tiasa gaduh generasi énggal sateuacan akhir taun sareng ieu, sakumaha anu didugikeun salami mangbulan-bulan, bakal sami sareng AirPods Pro ayeuna tapi ku watesan dina aspek téknisna sapertos henteu kalebet pembatalan noise aktif salaku standar. Kami bakal ningali naon anu tungtungna aya kajadian sareng headphone ieu sareng urang ogé bakal ningali kumaha rumorna maju nalika usum panas ieu anu ayeuna nuju rada dipindahkeun dina hal ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javi cenahna

    "Séptémber". Ngan leres sakumaha "cocreta", sami-sami vulgar. Teu pantes pikeun média anu hoyong janten jurnalistik.

    1.    louis padilla cenahna

      Cocreta henteu aya dina kamus RAE, janten henteu leres dina basa Spanyol. Séptémber némbongan dina kamus RAE, janten, sakedik karesep anjeun, leres.

      Ku jalan kitu, urang henteu hoyong janten média jurnalistik, kami mangrupikeun blog téknologi, sareng kami hoyong ngalakukeun hal-hal anu saé, sapertos nyerat leres.