AirPods 3 bakal siap dijual

Kami parantos aya berita anu aya hubunganana sareng AirPods 3 salami sababaraha dinten sareng ayeuna gosip anyar ngingetkeun yén headphone Apple ieu bakal siap dikirim ka pembeli. Urang baca di iPhoneHacks yén gosip anyar datang ti Weibo por "pembocor" terkenal ngingetkeun ngeunaan peluncuranana anu caket.  

Salian ti AirPods 3 ieu nyatet yén model AirPods samemehna bakal dijual. Ku cara kieu, sareng upami gosipna leres, urang tiasa ngagaduhan acara dina tanggal 16 Maret atanapi bahkan langsung ngapdet dina halaman wéb perusahaan éta bari teu kedah ditingali deui ...

Anu jelas nyaéta kabocoran atanapi rumor panganyarna ieu bakal nempatkeun desain ulang utama AirPods dina méja. Dina waktos ieu urang parantos ningal kumaha AirPods parantos ningkat janten AirPods Pro sareng ayeuna generasi ieu ngaharepkeun ngukir celah antara Pro sareng Max, headphone anu béda.

Tulisan anu aya hubunganana:
Gambar sanésna pikeun anu tiasa pikeun AirPods 3 salajengna

Dina desain AirPods 3 ieu sababaraha dinten ka pengker kami ningali anu anyar ngarobah éta tiasa janten anu pasti. Bisi wae, urang gaduh akhir minggu payun kanggo ningali naha aya langkung seueur berita ngeunaan warta ieu atanapi upami tungtungna henteu aya hasilna.

Pangguna Weibo kalayan jujuluk, Kang, anu mangrupikeun jalma anu ngingetkeun yén AirPods 3 siap dijual ogé nyarioskeun ngeunaan iPad. Dina pengertian ieu, anjeunna nyatakeun yén modél iPad Pro 12 inci ka hareup bakal ngagaduhan "sahenteuna hiji fitur unik" dibandingkeun sareng modél 11 inci.

Kami ngantosan kamungkinan aya berita atanapi kabocoran dina alat ieu sareng dina kamungkinan presentasi Apple ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.